ThaiLoveLines.com logo Afíliese Gratis
Back | Gallery |Liity Free |Thailand |Contact Us |How it Works | Site Tour | Success Stories | Home

Numerot thainaisten Suomessa asuvien kanssa Suomen miesten lisääntyy nopeata.
Suomen miehet ovat valinneet mennä naimisiin thaimaalaisten naisten suurin joukoin. Nyt on enemmän Thaimaan vaimoja kuin venäläisiä vaimoja mutta vastustajat trendi ovat esittäneet huolensa hoito thainaisten ja kyky pysyä  
Aloita haku Thaimaan suurin internet dating site: ThaiLoveLines.com. Aloita katsomalla meidän Thai Naiset Kuvagalleria  
Obtenga más información sobre ThaiLoveLines, es libre para unirse!  


Otros recursos que usted puede visitar

 


 

Huoli Thai vaimoja Suomessa

 


Suuri kasvu suomalaisia miehiä naimisiin thaimaalaisten naisten

Monday 7th November 2011 8:46pm

Kasvu avioliitot miesten Suomen ja thaimaalaisten naisten on johtanut suorittaman tarkastelun Suomen viranomaiset.

Siellä on kasvanut tasaisesti väliseen avioliittoon Suomen miesten ja thaimaalaisten naisten. Vaikka useimmat ovat onnistuneita, laulu arvostelijat kehitys vaativat ilmaantuvuus perheväkivallan ja joidenkin thai naisten pääsyä seksikauppaa. Viranomaisten Suomi mainitsevat vahvat kulttuuriset erot ja sanoa enemmän on tehtävä auttaa integroimaan thai vaimojen osaksi suomalainen elämänmuoto. Silti se on laajalti raportoitu Suomessa että Thai naiset tekevät hienoa vaimot ja ovat hyvin tarkkaavainen niiden Suomalainen mies ja perhe. Useimmat Thai vaimot ovat Suomessa kokoaikaisen kotiäidit ja tehdyt tutkimukset Suomen hallitus osoittavat, että yli 90% tällaiset avioliitot ovat onnellisia niistä.

Avioliitto välillä Suomen miesten ja thaimaalaisten naisten

Kahden viime vuoden aikana on arvioitu 46%: n nousu avioliittojen Suomen miesten ja thaimaalaisten naisten kanssa arviolta 4000 tapahtumassa vuonna 2011. Monet näistä parit ovat tavanneet käyttää online dating sivustoja, kuten ThaiLoveLines. Lisää suomalaisia miehiä vierailevat Thaimaa tahallisesti löytää vaimo tai suhdetta kumppani, kun taas toiset tavata nuoria thaimaalaisia naisia puolihuolimattomasti samalla lomalla.

Mukaan Statistic Suomi aktuaarijohtaja Matti Saari, vaikka 2004 tsunami johti romahdukseen thai matkailu, avioliittojen määrä on thaimaalaisten naisten itse asiassa kasvoi. Matkailu Thaimaahan on toipumassa viime vuosina, ja monet Suomen miehistä on kokenut perinteisen kauneuden aasialaisia naisia omakohtaisesti. Ne ovat myös usein vaikuttunut uskollisuus näkyy Thai naisia heidän miehensä.

Vaikka useimmat tällaiset Avioliitot yli kulttuurirajojen viihtyvät ja ovat kestäneet, jotkut eivät, ja jotkut Suomen miesten on vaikea ymmärtää tie thainaisten heidän perheensä: kun he menevät naimisiin naisen ne myös naimisiin hänen perheensä.

Ongelmia Thai naiset Suomessa niin monta jäädä kotiin

Thai vaimo perinteinen päätehtävä on pitää miehensä onnellinen, ja hoitamaan taloutta ja perhettä. On raportoitu, että useimmat thai vaimoista Suomessa pysyä kotona ja eivät toimi sen ulkopuolella. Arvostelijat aallon Thai vaimot asettuvat Suomessa osoittavat tätä todisteena kyvyttömyydestä sopeutua paikalliseen yhteisöön. Lehden mukaan Helsingin Sanomat, korkeintaan puolet Thaimaan Suomessa asuvien, voitaisiin turvaverkon ulkopuolelle yhteiskunnan, elävät maan alla ja usein heidän olinpaikkansa on tuntematon.

Tämä raportti perustuu tuoreessa raportissa sisäministeriön todetaan yli 100 thainaisten Suomessa kärsii perheväkivallasta tai ovat mukana seksiteollisuuden. Kuitenkin paperi todetaan edelleen, että välillä 800 ja 1200 thaimaalaisten naisten uskotaan elää tyydyttävää elämää kotiäiti Suomessa. Kuitenkin jotkut ryhmät väittävät, että monet kärsivät perheväkivallasta ja sortoa, jopa pakotetaan tai halutessaan työskennellä hieronta salit. Sanotaan, että noin 10% naisista Thaimaasta Suomessa asuvilla ei ole oleskelulupaa tai vakituinen osoite. On kuitenkin varmoja todisteita siitä, että jotkut Thai naisia on hyödyntää Suomessa.

Sisäministeriön Raportit tilanne thainaisten

Johtuen suosittu metelin suhteen hieronta salit kaksi vuotta sitten, sisäministeri Anne Holmlund pyytää selvitys siitä, miten ehdot thaimaalaisten naisten voitaisiin parantaa. Tutkimus tehtiin ja raportin on kirjoittanut ylitarkastaja Tiina Pesonen, joka toteaa, että se on edelleen vaikea määritellä useita thaimaalaisten naisten yhteiskunnasta vieraantuneiden.

Raportti jatkoi, että naiset tulevat Suomessa avioliiton kautta ei pysty osallistumaan integraation järjestelmiin, ja heidän kumppaneilleen usein estää heitä hakemasta.

Kertomuksessa todettiin pelottava skenaario, jossa jotkut naiset Thai-Suomen avioliitot kohdistuu väkivaltaa heidän kumppani, minkä takia jotkut turvautuvat seksikauppa sijaan asua kotona. He eivät hakea avioeroa, itse asiassa he pelkäävät sitä, koska he uskovat, että tämä voisi mitätöidä heidän oleskelulupia. Raportissa todetaan myös, että he ovat usein jättäneet oikeuttaan hakea uutta oleskelulupaa avioeron jälkeen tai voimassa humanitaarisista syistä.

Parempi poliisin apua olisi annettava, jotta Thai naiset perheväkivaltaan, raportissa todetaan myös, ja auttaa välttämään niitä tunne pakko kirjoittaa seksikauppa avustamalla uusilla oleskelulupahakemuksia. Mukaan Helsingen Sanomat, ohjeita muotoillaan Poliisin osasto sisäministeriön auttaa tällaisia naisia.

Finiish miehet kuin thaimaalaisten naisten

Thai naiset ovat nykyään yhä suosittu suomalaisia miehiä kuin venäläisiä naisia, ja on nyt enemmän Thai vaimot Suomessa kuin Venäjän morsiamet. Internetin keskustelupalstojen ja chat-huoneet ovat täynnä kysymyksiä Thai morsiamet: muiden kokemuksista, miten löytää ne ja neuvoja naimisiin.

Mukaan Hannu Sirkkilä, valtiotieteen tohtori, joka on suorittanut tutkimuksia kansainvälisten sekarotuinen avioliitot, mukaan lukien suomi-thai avioliitoista, jotkut miehet Thaimaassa vierailee vain löytää vaimo taas toisille se on sattumanvaraista. Eronnut miehiä, tai miehiä huonoja kokemuksia suomalainen vaimo, todennäköisesti mieluummin vaimo, jonka tavoitteena on miellyttää miestään, jossa sukupuoliroolit selkeästi määritelty. Hän toteaa myös, että ne, joilla on ystäviä tai tuttavia, joilla Thai vaimot helpompi luoda kontakteja Thaimaassa.

Hän vahvistaa, että sukupuoliroolit ja mielikuvat thainaisten olevan erittäin kaunis on merkittävä vaikutus tilanteeseen. Kuitenkin usein käy niin, että käsitys ei sovi todellisuutta jatkuvasti avioelämää.

Sirkkilä toteaa myös, että löytää työtä Suomessa ei ole helppoa monien thaimaalaisten naisten, koska monet ovat vain vaatimattomasti koulutettuja ja voi puhua suomea. Kuitenkin suurin osa näistä avioliitoista on onnistunut: 54-vuotias Ari tapasi tulevan thaimaalaisen vaimonsa internet dating site featuring Thai naiset hakevat avioliitto. Hän oloja: "tulin Thaimaa etsivät tyttöystävä" kaksi vuotta hänen 13 vuotta vanha suhde suomalainen nainen oli päättynyt. Jätti hänet masentuneisuus ja "... nyt minua ja Noi ovat niin onnellisia, me olemme naimisissa ja nauttia viikonloppuisin meren..."

TThai naiset, Suomen ilmasto on shokki. Suurin ongelma Noi on on ilmasto - Hänen mielestään on niin kylmä. "Se on kylmää ja pimeää, mutta pidän täällä niin paljon," hän sanoo.ThaiLoveLines.com on Thaimaan suurin internet dating sivusto, jossa on yli 200000 jäsentä ja kasvaa nopeasti …Aloittaa haun Thaimaan tyttöystävä, vaimo tai kumppani tässä.

  ABOUT US | PRESS | NEWS | DISCLAIMER | CONTACT | AFFILIATES | PRIVACY
AtlanticThai Internet Co. Limited Copyright © 2006-2011
Liity FREE
Obtenga más información sobre ThaiLoveLines, es libre para unirse! English Suomalainen Deutsch Francais Nederlands ไทย Afíliese Gratis