ThaiLoveLines.com logo Francais
Lees meer over ThaiLoveLines English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Word nu gratis
Terug |Galerij |Word nu gratis |Thailand |Hoe het werkt |Tour |Succesverhalen |Home

Stijging van de Thaise vrouwen roept vragen op

 

Tuesday 8th November 2011 9:12pm

Dramatische toename van het aantal Finse mannen trouwen Thaise vrouwen

Een toename van de huwelijken tussen mannen uit Finland en Thaise vrouwen heeft geresulteerd in een herziening door de autoriteiten in Finland in het fenomeen.

Er is een gestage toename van het huwelijk tussen Finse mannen en Thaise vrouwen. Terwijl de meeste succesvol zijn, zijn vocale critici van de trend claimen aantal gevallen van huiselijk geweld en van een aantal Thaise vrouwen in de seksindustrie. De autoriteiten in Finland citeren sterke culturele verschillen en zeggen: er moet meer worden gedaan om te helpen bij de integratie Thaise vrouwen in de Finse manier van leven. Toch, het is breed uitgemeten in Finland, dat Thaise vrouwen prachtige vrouwen te maken en zijn zeer alert op hun Finse echtgenoot en familie. De meeste Thaise vrouwen in Finland fulltime huisvrouwen en studies uitgevoerd door de overheid in Finland blijkt dat meer dan 90% van deze huwelijken zijn gelukkigen.

Snelle toename van het huwelijk tussen Finse mannen en Thaise vrouwen

In de afgelopen twee jaar is er een naar schatting 46% stijging van de huwelijken tussen Finse mannen en Thaise vrouwen, met een geschatte 4000 plaats in 2011. Veel van deze paren hebben voldaan aan het gebruik van online dating sites, zoals ThaiLoveLines. Meer Finse mannen zijn bezoek aan Thailand met de opzet van het vinden van een vrouw of een relatie partner, terwijl anderen te ontmoeten jonge Thaise vrouwen terloops terwijl hij op vakantie.

Volgens de Statistiek Finland Chief Actuary Matti Saari, hoewel de tsunami in 2004 leidde tot een ineenstorting van de Thaise toerisme, is het aantal huwelijken met Thaise vrouwen juist gestegen. Toerisme naar Thailand is het herstellen in de afgelopen jaren, en veel Finse mannen hebben ervaren van de traditionele schoonheid van de Aziatische vrouwen uit de eerste hand. Ze worden ook vaak onder de indruk van de trouw getoond door Thaise vrouwen op hun mannen.

Terwijl de meeste dergelijke cross-culturele huwelijken gedijen en hebben doorstaan, sommige niet, en sommige Finse mannen moeite hebben met het begrijpen van de band van Thaise vrouwen naar hun familie: als ze de vrouw te trouwen ze ook met haar trouwen familie.

Problemen voor Thaise vrouwen in Finland zoveel mogelijk thuis blijven

Een Thaise vrouw traditionele primaire functie is om haar man gelukkig, en na haar huis en familie kijken. Het is bekend dat de meeste Thaise vrouwen in Finland blijven thuis en werken niet daarbuiten. Critici van de golf van Thaise vrouwen vestiging in Finland punt om dit als bewijs van een onvermogen om te integreren in de lokale gemeenschap. Volgens de krant Helsingin Sanomat, tot de helft van alle Thaise vrouwen in Finland wonen, zouden kunnen worden buiten het vangnet van de samenleving, levend onder de grond en vaak hun verblijfplaats is onbekend.

Dit rapport is gebaseerd op een recent rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat de staten meer dan 100 Thaise vrouwen in Finland lijden onder huiselijk geweld, of betrokken zijn bij de seksindustrie. Echter, het papier gaat om te weten dat tussen de 800 en 1.200 Thaise vrouwen worden verondersteld om een bevredigend leven als huisvrouw in Finland wonen. Toch, sommige groepen beweren dat veel huiselijk geweld en onderdrukking lijden, zelfs gedwongen of kiezen om te werken in massagesalons. Ze zeggen dat ongeveer 10% van de vrouwen uit Thailand wonen in Finland geen verblijfsvergunning of een vast adres hebben. Er is echter harde bewijzen dat enkele Thaise vrouwen zijn uitgebuit in Finland.

Ministerie van Binnenlandse Zaken Verslagen over situatie van de Thaise vrouwen

Als gevolg van een populaire tumult over massagesalons twee jaar geleden, minister van Binnenlandse Zaken Anne Holmlund verzocht om een rapport over hoe de voorwaarden voor Thaise vrouwen kan worden verbeterd. Onderzoek werd uitgevoerd en een verslag werd geschreven door senior inspecteur Tiina Pesonen, die stelt dat het nog steeds moeilijk is om vast te stellen van het aantal Thaise vrouwen vervreemd van de maatschappij.

Het rapport ging verder met te stellen dat vrouwen om Finland via het huwelijk niet in staat zijn deel te nemen aan de integratie schema's, en hun partners vaak te voorkomen dat ze toe te passen.

Het rapport schetste een beangstigend scenario waarin sommige vrouwen in de Thaise-Finse huwelijken zijn onderworpen aan geweld door hun partner, dat is waarom sommige toevlucht nemen tot de seksindustrie in plaats van thuis wonen. Ze zoeken geen echtscheiding; in feite zijn ze er bang voor, omdat ze geloven dat dit kan leiden tot intrekking van hun verblijfsvergunning. Het rapport gaat verder met te voegen dat ze vaak niet bewust van hun recht om een aanvraag voor een nieuwe verblijfsvergunning na een echtscheiding of op geldige humanitaire redenen.

Verbetering van de politie bijstand moet worden verleend aan Thaise vrouwen onder huiselijk geweld te helpen, het rapport gaat verder met te voegen, en helpen te voorkomen dat ze het gevoel gedwongen om de seksindustrie te voeren door hen te helpen met een nieuwe verblijfsvergunning aanvragen. Volgens Helsingen Sanomat, zullen richtsnoeren worden geformuleerd door de politie Division van het ministerie van Binnenlandse Zaken om zulke vrouwen te helpen.

Thaise vrouwen steeds populairder wordt bij de Finse mannen

Thaise vrouwen zijn nu steeds populairder bij mannen dan Fins Russische vrouwen, en er zijn nu meer Thaise vrouwen in Finland dan de Russische bruiden. Internet message boards en chatrooms zijn gevuld met vragen over Thaise bruiden: de ervaring van anderen, hoe ze te vinden en advies over hoe ze te trouwen.

Volgens Hannu Sirkkilä, een doctor in de sociale wetenschappen die al de uitvoering van studies van internationale huwelijken gemengd ras, waaronder de Finse-Thai huwelijken, sommige mensen bezoeken Thailand alleen maar om een vrouw te vinden terwijl het voor anderen is het een kwestie van toeval. Gescheiden mannen, of mannen met een slechte ervaring van een Finse vrouw, waarschijnlijk de voorkeur aan een vrouw, waarvan de doelstelling is om te behagen haar man, met de gender-rollen duidelijk omschreven. Hij merkt ook op dat mensen met vrienden of kennissen met een Thaise vrouwen vinden het makkelijker om contacten in Thailand te maken.

Hij bevestigt dat de genderrollen en mentale beelden van Thaise vrouwen als bijzonder mooi een significante invloed op de situatie. Toch gebeurt het vaak dat de opvatting niet passen bij de realiteit van voortdurende huwelijksleven.

Sirkkilä merkt ook op dat het vinden van werk in Finland is niet gemakkelijk voor veel Thaise vrouwen, want velen zijn slechts in bescheiden mate opgeleid en kunnen niet spreken Fins.

Echter, de overgrote meerderheid van deze huwelijken zijn succesvol: 54 jaar-oude Ari ontmoette zijn toekomstige Thaise vrouw op een internet dating site met Thaise vrouwen op zoek naar het huwelijk. Hij worden ingediend,: "Ik kwam voor het eerst naar Thailand op zoek naar een vriendin" twee jaar na zijn 13 jaar oude relatie met een Finse vrouw had beëindigd. Het liet hem depressief en "... nu ik en Noi zijn zo blij, we zijn getrouwd en geniet van het weekend aan zee... '

Aan de Thaise vrouwen, het Finse klimaat is een schok. Het grootste probleem dat Noi heeft is het klimaat - ze vindt het zo koud. 'Het is koud en donker, maar ik hou van de mensen hier zo veel,' zegt ze.

Thai-Finse Huwelijken kunnen verschillen ontstaan in Doel

Terwijl het huwelijk tussen Thaise vrouwen en Finse mannen toe, die tussen Thaise mannen en Finse vrouwen zijn zeer laag. Slechts ongeveer 40 bekende huwelijken van deze aard zijn bekend in Finland. Vergeleken met de 4000 + elk jaar van huwelijken met Thaise vrouwen, is het duidelijk dat er iets fenomenaal aan de hand is. Ari denkt dat hij weet wat het is: '. Voor mij is het als het enige antwoord en al ik heb een vriendin getrouwd met een vrouw uit Thailand'

In feite, zowel Thaise vrouwen en Finish mannen hebben vaak een tweede agenda in gedachten als ze besluiten te trouwen. De Thaise vrouw komt uit een cultuur waar werkende familieleden, of mensen met geld, zorgen voor hun ouderen en werklozen familie. Veel Thaise meisjes willen westerlingen voor hun geld te trouwen, zodat ze kunnen helpen zorgen voor hun familie. Finse mannen zoeken Thaise vrouwen voor hun schoonheid en toewijding aan hun echtgenoot en familie: "Noi heeft veel vrienden in Thailand die willen ook wonen in Finland, deze vrouwen zijn meer ouderwetse, dit is het, zijn mannen in Finland op zoek naar ouderwets meisjes, dit is het. '

Volgens de Monika-Multicultural Women's Association in Finland Executive Manager Reet Nurmi, 'zijn huwelijken tussen Thais en Finnen is gebaseerd op een verlangen naar een oprechte relatie'. Veel Finse mannen de vereniging contact uit Thailand aanvragen van informatie over cursussen en clubs die kunnen helpen hun vrouwen worden geïntegreerd met de Finse maatschappij zegt Nurmi.

Er bestaat geen twijfel dat de meeste huwelijken van dit type echt zijn gebaseerd op liefde, maar tegenstanders en feministen in Finland beweren dat deze relaties zijn gebaseerd op seks en een perceptie dat de man een seksuele partner en huishoudster winnen. Nurmi bevestigt dat er slecht gevallen en dit is niet het helpen van het algemene profiel voor de Finse mannen trouwen Thaise vrouwen. "... Mensen denken dat ze hun buitenlandse vrouwen aan ons te retourneren. Een man brengt met hem zijn 'toekomstige ex-vrouw' en verpakt koffers ', Nurmi zegt.

Dit is een slechte basis voor een huwelijk, en waarom sommige huwelijken tussen Thaise vrouwen en de Finse mannen niet te doen - de Thaise vrouw heeft dan te vinden op een andere manier om geld te verdienen voor haar familie terug in Thailand en ze is ook bang om uitgezet te ze worden gescheiden.

Thaise vrouwen zijn uitstekende en liefdevolle vrouw, als degenen die hebben ingeschreven in langdurige blij multi-culturele huwelijken zullen getuigen. Thaise vrouwen worden verondersteld om een van de mooiste vrouwen ter wereld, en de meest aandacht besteden aan hun echtgenoot en familie. Maar meer moet worden gedaan om Thaise vrouwen emigreren naar het buitenland te voeden en hen te voorzien van ondersteuning. De Thaise regering kondigde onlangs een programma om dergelijke faciliteiten te bieden op alle Thaise ambassades en consulaten wereldwijd.

Ari zegt: 'Ik denk dat het beste is voor de Thaise vrouwen in Finland om te doen wat ze doen in andere landen, bij elkaar komen en elkaar helpen. Dit zal ook hier gebeuren. Alleen voor mij ik ben erg blij met mijn mooie Thaise vrouw Noi en ik hoop dat dit zal voor iedereen. '

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 200.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


De nummers van Thaise vrouwen die in Finland met Finse mannen is steeds meer in een snel tempo.
Finse mannen kiezen ervoor om Thaise vrouwen in grote aantallen te trouwen. Nu zijn er meer Thaise vrouwen dan de Russische vrouwen, maar tegenstanders van de trend hebben hun bezorgdheid geuit over de behandeling van Thaise vrouwen en het vermogen van Th
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit:

OVER ONS | PRESS | NIEUWS | CONTACT | AFFILIATES
Copyright © 2006-2012
Word nu gratis
 
Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!