ThaiLoveLines.com logo Francais
Lees meer over ThaiLoveLines English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Word nu gratis
Terug |Galerij |Word nu gratis |Thailand |Hoe het werkt |Tour |Succesverhalen |Home

Thaise vrouwen in Thailand voorkeur Zwitserse mannen

 

Wednesday 16th May 2012 2:18pm

Zwitsers aansluiting voor Thaise vrouwen met een buitenlandse man

Een Thaise professor is opgegraven een gemeenschap in het Noord-oosten van Thailand, waar een groot deel van huwelijken tussen Thaise vrouwen en allochtonen te betrekken Zwitserse mannen.

De meeste gaan terug naar Zwitserland, hoewel sommige nog steeds in Thailand, in het bijzonder in Isaan, Noordoost-Thailand. Het is bleek dat de Thaise vrouwen zijn zo onder de indruk van de Zwitserse mannen, met respect voor hen en hen verantwoordelijkheden binnen het huwelijk, dat ze aanbevelen anderen om mannen uit Zwitserland te trouwen en zijn ook begonnen met het verhoren van de oude Thaise douane en waarom Thaise vrouwen kunnen niet behandeld worden op dezelfde manier in Thailand. Wat ook verrassend dat de lokale dorpsleiders staan ​​volledig achter de trend.

Thaise vrouwen trouwen in Noordoost-Zwitserse Mannen

Vele duizenden Thaise vrouwen in Isaan, het noordoosten van Thailand, zijn de verkiezing aan buitenlanders te trouwen, te worden wat is bekend als een 'phanrayaa farang' of 'buitenlander de vrouw van'. Hoewel deze buitenlanders zijn van vele nationaliteiten, een grote gemeenschap heeft opgebouwd in een deel van Noord-Oost Thailand van de Thaise vrouwen met een Zwitserse man.

Nort, een dorp in het oosten van Thailand, hebben 84 vrouwen getrouwd Zwitserse mannen, een fenomeen onderzocht door Dr Rattana Toaskul Boonmathya, een antropoloog van het Instituut voor Taal en Cultuur voor plattelandsontwikkeling op Mahidol University.

In feite is een onderzoek dat onlangs uitgevoerd door de Nationale Economische en Sociale Ontwikkeling Board (NESDB) heeft vastgesteld dat 15.284 vrouwen van 17 ten noordoosten provincies hebben westerse mannen, en dat vrouwen uit maar liefst getrouwd een derde van de gezinnen in sommige dorpen zijn getrouwd met buitenlanders.

Dr Ratana vliegt vaak naar de noordoostelijke provincies, en was geïntrigeerd dat merken ongeveer een derde van passagiers op haar vluchten bestond uit Thaise vrouwen en westerse mannen. Op nader te onderzoeken, heeft ze ontdekt dat een nieuwe Thaise vrouw zal vaak haar geboorteland te leven in het westen te verlaten met haar man.

Echter, vanwege de nauwe band die Thaise vrouwen hebben met hun familie, ze hadden de neiging om terug te reizen naar hun huis steden en dorpen zo vaak als ze konden, om zowel in contact blijven en om financiële hulp te bieden waar nodig. In Om dit verder te onderzoeken Dr Ratana besloten zich te concentreren op een specifiek dorp tijdens haar onderzoek: Baan Jaan vanwege het grote aantal phanrayaa farang uit er.

In haar voorlopige rapport, "Vrouwen, transnationale migratie en Cross-culturele huwelijken: Ervaringen van 'Phanrayaa-farang' voor Plattelandsontwikkeling Noordoost Thailand ", Dr Ratana merkt op dat Thaise vrouwen in het buitenland wonen te behouden een nauwe band met hun familie in Thailand, hen te ondersteunen economisch waar mogelijk.

Omdat het een Thaise vrouw in Zwitserland

Veel jonge Thaise vrouwen hebben een geïdealiseerd beeld van een huwelijk met een buitenlander en van het leven in een sprookjeswereld ver gescheiden van haar huidige situatie. De realiteit is iets anders, en velen vinden de eerste moeilijkheden. Het verlaten van hun gezin achter kan een ernstige sleutel zijn, en zij worden geconfronteerd verschillen in cultuur en taalproblemen, met name in Zwitserland, waar Thais, zelfs degenen die hebben geleerd het Engels, vind moeite met het Frans en het Duits.

Buitenlandse douane, normen van gedrag, attitudes en religie zijn in eerste instantie vaak problematisch, en de eerste drie maanden zijn het moeilijkst voor jonge Thaise vrouwen door te komen. Sommigen vinden het moeilijk om te communiceren met hun echtgenoten, en de meeste hebben om taallessen te volgen.

Dr Rattana merkt op dat door middel van 'transnationale migratie ervaringen' zoals Thaise vrouwen hebben geprofiteerd van zijn blootgesteld aan een andere set van waarden en culturele opvattingen en praktijken met betrekking tot het huwelijk en de rollenpatronen gespeeld door elke partner. Een cross-culturele huwelijk openden hun ogen en leidde hen naar de normen van hun vraag vaderland.

Het is gekomen als openbaring voor velen van hen dat ze controle over hun eigen lichaam en hun rol in het huwelijk te hebben, en dat zij in staat zijn om beslissingen te nemen voor zichzelf. Het vinden van zichzelf gerespecteerd in plaats van "gebruikt" en dat zij in staat zijn om hun eigen beslissingen in hun huwelijk komen velen als 'een wonder'.

Waarom Thaise vrouwen trouwen vaak buitenlanders

Er zijn verschillende redenen voor Thaise vrouwen om buitenlanders te trouwen, waarbij een belangrijke reden die verband houdt met Thaise cultuur. In Thailand, vrouwen blijft naar verwachting tot kuis huwelijk, dat is de reden waarom weinig Thaise mannen zullen trouwen met een weduwe of gescheiden vrouw, en prostituees hebben over het algemeen geen opties in het huwelijk. Ze hebben de neiging om te leven met hun vriendjes, als ze er een hebt, en worden neergekeken door andere Thaise vrouwen.

Westerlingen hebben geen moeite mee, en terwijl de meeste kunnen aarzelen te trouwen met een straat meisje, ze hebben geen culturele redenen om niet te doen, en in tegenstelling tot als ze nog in Thailand, niemand terug naar huis moet het ooit te weten haar achtergrond.

voor gescheidenen, westerse mannen zijn vaak de enige optie om het vinden van een gelukkig huwelijk, en weduwen hebben ook weinig optie, maar om een ​​buitenlander te trouwen als ze wil een bijdrage leveren aan de verzorging van haar ouders. Dit is een sociale verplichting in Thailand, en sommige vrouwen trouwen met een rijke westerling met dit als haar belangrijkste motief. Niet alle Thaise huwelijken zijn geboren uit liefde, hoewel een liefdevolle relatie vaak in de tijd ontwikkelt.

Een vrouw geïnterviewd door Dr Ratana was Nang. Nu 59 jaar oud, was Nang is getrouwd met een Thaise man met wie ze had twee dochters. Zij scheidden en Nang moest reizen naar Pattaya om te werken, waar ze een ontmoeting met een Zwitserse man. Ze trouwden 22 jaar geleden, en beide wonen in Zwitserland. Nang gestart met een kleine Thaise supermarkt en dan een Thais restaurant, en ze nu vaak bezoekt haar geboorteland en helpt financieel. De meeste van haar vrouwelijke familieleden zijn inmiddels ook getrouwd Zwitserse mannen.

Nang is een typisch voorbeeld van de meeste Thaise vrouwen in het overwinnen van de verschillende moeilijkheden die oorspronkelijk ondervonden bij het verlaten van haar het land van herkomst voor de eerste keer om te leven tussen de buitenlanders. Ze leerde dat ze in staat was om dingen te doen zoals het opstarten haar eigen bedrijf en beslissingen te nemen binnen het huwelijk. Ze onderhield ook een sterke band met haar familie, die doet ze nog steeds.

Geld niet altijd een probleem

Hoewel veel Thaise vrouwen te trouwen westerlingen voor het geld, is dit niet altijd het geval. Het voorbeeld van Nang, waarbij Ze was een gescheiden vrouw, die zou hebben vonden het moeilijk om een ​​fatsoenlijke man in Thailand hertrouwen, is een voorbeeld van.

Een andere reden is dat naarmate er meer Thais trouwen buitenlanders, de vrouwen zien dat westerlingen vaak niet om te drinken en Gamble lijken zo veel jonge Thaise mannen, en ook voor de behandeling van hun vrouwen beter. Verhalen van verantwoordelijkheden binnen de het huwelijk en van het respect voor veel westerse mannen te tonen aan hun vrouw zijn ook krachtige attractors voor jonge Thaise vrouwen buitenlanders.

Zij worden nu vraagtekens bij de rol van vrouwen in het Thais-Thai huwelijken en het feit dat hun huwelijk seksuele geschiedenis lijkt niet relevant voor westerse mannen. Ze zijn te merken dat veel westerlingen zijn gescheiden vrouwen trouwen en hen respect, en niet alleen hen, maar ook alle kinderen die ze brengen in het huwelijk van hun vroegere Thaise mannen. Dit is het openen van hun ogen en leidt hen naar de gebruiken van hun eigen land in twijfel.

Ze hebben niet alleen horen uit de verhalen van vrouwen die zijn verhuisd naar het land van hun man, maar zien het ook in degenen die besluiten om te blijven in Thailand, zoals veel westerse mannen. Westerlingen vinden hun geld gaat verder in Thailand, en dat ze kunnen leven in relatieve luxe met hun nieuwe Thaise vrouw.

Dr Angsika Kusalasaya, een heerlijke Thaise tandarts, is getrouwd met een Duitse voor 13 jaar. Ze stelt een touch van de werkelijkheid naar de mogelijke sprookjesachtige dromen van jonge Thaise meisjes. De wijze raad geeft ze is dat er niets is steeds duidelijk, en Thaise vrouwen moeten bereid zijn om moeilijkheden of problemen met een westerse Marriage Encounter net omdat ze bij het trouwen met een Thaise man.

Laat u niet misleiden door de droom, maar proberen te leren om Engels te spreken en tijd te nemen alvorens in te stemmen om te trouwen. Zorg ervoor dat dat de man, westerse of niet, voor u geschikt is en dat hij zou een goede echtgenoot. Ze noemt de boeddhistische concept van "leven elke minuut met een bewuste geest". Dus wees je bewust van je eigen beslissingen en waarom u het maken van zijn.

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 200.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Thaise vrouwen in Zwitserland en huwelijk met westerse mannen
Een Thaise hoogleraar ontdekt het succes van huwelijken tussen Thaise vrouwen en westerse mannen. Een dorp in Noord-Oost Thailand rapporteert 84 Thaise vrouwen die zijn getrouwd met de Zwitserse mannen.
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit:

OVER ONS | PRESS | NIEUWS | CONTACT | AFFILIATES
Copyright © 2006-2012
Word nu gratis
 
Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!