ThaiLoveLines.com logo Francais
Terug |Galerij |Word nu gratis |Thailand |Hoe het werkt |Tour |Succesverhalen |Home

De meeste Thaise vrouwen aanvankelijk onvoorbereid voor Duitsland, maar beschrijven hun relaties net zo succesvol
Een grote studie van Thaise vrouwen in Duitsland vindt ze over het algemeen te overwinnen uitdagingen voor succesvolle relaties te smeden. Veel Thai Brides zijn nu terug te keren naar Noord-oost Thailand met hun Duitse man.  
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij.  
Meer informatie over de ThaiLoveLines.com. Het is GRATIS meedoen.  


Other resources you might visit:

 


 

Uitgebreide studie van Thaise Brides in Duitsland

 


Thaise vrouwen vind Duits weer een uitdaging

Sunday 10th April 2011 8:19pm

Een studie van Thaise vrouwen in Duitsland laat zien hoe deze moedige vrouwen te overwinnen is de kans op een beter leven voor zichzelf.

Het verslag van een student aan de Thaise National Institute of Development Administration is opmerkelijk voor de mate en duidelijkheid van het onderzoek. De enquête werd uitgevoerd zowel in Duitsland als in het landelijke Noord Oosten van Thailand waar veel van de Thaise vrouwen afkomstig is.

In de afgelopen jaren, heeft de Thaise regering opgericht meer diensten en een speciale afdeling met het ministerie van Buitenlandse Zaken gericht op het ondersteunen Thaise vrouwen in het buitenland wonen. Dit komt omdat er steeds meer aanwijzingen dat een kleine minderheid van Thaise vrouwen, met name degenen zonder talenkennis of onderwijs, worden uitgebuit of achtergelaten in sommige andere landen. De studie toont aan dat de meeste Thaise vrouwen die in Duitsland wonen zijn tevreden met hun nieuwe leven, maar ook toont de unieke uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd in een vreemde omgeving. Een belangrijke bevinding was dat veel Thaise vrouwen waren aanvankelijk onvoorbereid toen ze voor het eerst arriveerden op Duitse bodem.

Het is nu geschat dat er meer dan 45.000 Thaise bruiden in Duitsland beginnen met een trend die van start ging in de jaren 1960 en 1970 bij de Thaise vrouwen begonnen te trouwen met de Duitsers in het bijzonder degenen die in de particuliere industrie en landbouw. Veel Thaise bruiden wonen nu in de Duitse steden met het grootste aantal woont in Düsseldorf, gevolgd door Stuttgart, München, Berlijn en Wiesbaden.

De studie suggereert dat een reden voor de stijging van de Duitse mannen op zoek naar Thaise bruiden heeft de toenemende industrialisering van Duitsland wat resulteert in vele Duitse vrouwen die werk zoeken en daarom zijn steeds niet bereid om zowel te werken en worden de traditionele huisvrouwen. De trend begon in de agrarische sector met landeigenaren uit Duitsland en Oostenrijk op zoek naar vrouwen en begeleiders om te helpen het werk van hun grondbezit. Het rapport suggereert dat formele huwelijk is op de daling in Duitsland vooral onder Duitse vrouwen.

De studie omvatte bijna vierhonderd ingevulde vragenlijsten onder de Thaise vrouwen in Duitsland en opgenomen velden uitstapjes naar Thaise vrouwen in Duitsland als in diepte-interviews, zowel in Duitsland en in voldoen Noord-Oost Thailand.

Een andere belangrijke bevinding van het onderzoek was dat 65% van de Thaise vrouwen hun relatie beschouwd met Duitse mannen een succes, terwijl slechts 1,5% van de Thaise vrouwen hadden een negatieve houding ten opzichte van hun relatie. Echter, het Ook treffend blijkt dat een groot aantal Thaise vrouwen die uitweken naar Duitsland voor het eerst waren teleurgesteld door hun nieuwe omgeving en niet aan te raden landelijke Thaise meisjes in Noord-Oost-Thailand te trouwen buitenlandse mannen voor geld. Daaruit bleek dat, terwijl 70% positief hun huwelijken onderschreven Duitse mannen zo succesvol, bijna de helft actief ontmoedigd jongere Thaise vrouwen aan hun paden te volgen, terwijl bijna 40% werden neutraal.

De reden hiervoor zou kunnen zijn dat tijdens het Thaise vrouwen in Duitsland hebben een succes van hun leven gekozen, ze hebben vele uitdagingen te overwinnen. Bijna 65% werden gedwongen om de arbeidsparticipatie van hun eigen vragen, om te hebben de middelen om geld over terug naar Thailand om te zorgen voor hun gezinnen en ouders te nemen. Uit de enquête blijkt dat de gemiddelde leeftijd van de Thaise bruiden in Duitsland was 37 jaar, maar rapporteerde een daling van de inkomsten voor personen ouder dan 40 jaar en gaf aan dat bijna 60% van de werkende Thaise bruiden 60.000 baht ($ 2.000) verdiend per maand of minder werken in de dienstverlenende sector of de assemblagelijnen. Een klein deel van Thaise vrouwen gegenereerd significante inkomen van meer dan 100.000 baht (3.300 dollar) per maand en de meeste van deze waren Thaise vrouwen die met succes hadden hun eigen in Duitsland gevestigde ondernemingen.

Dit is niet verwonderlijk mag zijn als het onderzoek bleek dat de Duitse mannen op zoek naar Thaise bruiden, hadden meer kans om met name de particuliere sector kunnen medewerkers, maar ook een groot aantal van hen waren ondernemers.

De enquête is gebleken dat de overgrote meerderheid van de Thaise vrouwen (69%) te trouwen met Duitse mannen een primaire niveau van het onderwijs hadden, terwijl slechts 7% had een derde niveau kwalificatie. Dit contrasteert met grotere aantallen voor het derde niveau onderwijs onder degenen die migreren naar het Verenigd Koninkrijk en Australië. Duitsland is de derde meest begunstigde vreemd land voor Thaise bruiden. Het rapport toonde aan dat, terwijl 65% meldde geen problemen in Duitsland woont, de belangrijkste probleem voor de anderen was het weer dat is koud in de winter en in de zomer veroorzaakt grote aantallen van Thaise vrouwen ontwikkelen van pollenallergie. Toegevoegd aan deze, was eenzaamheid, die acuut werd door Thaise vrouwen ervaren zonder werk, terwijl hun echtgenoten weg waren op het werk. Een recente aanvullende studie heeft ook gewezen op deze groep van Thaise vrouwen als de meest kwetsbare met 17% van de Thaise bruiden in Berlijn het melden van incidenten van huiselijk geweld of geweld. De andere belangrijke probleem gemeld werd vijandigheid van een bepaald gedeelte van de Duitse bevolking die niet welkom buitenlanders.

Een van de nieuwe uitdagingen voor Thaise vrouwen emigreren naar Duitsland is een nieuwe Duitse wet ingevoerd na een richtlijn van de Europese Unie in 2007 die vereist dat alle buitenlandse immigranten om te kunnen luisteren en spreek basis Duits. Dit heeft geresulteerd in de Thaise groepen in het Duits stedelijke centra opzetten van werkgroepen, maar het is gemeld als een serieuze zorg en uitdaging voor veel nieuwkomers Thaise bruiden naar Duitsland. De wet bepaalt dat er een termijn waarbinnen de nieuw aangekomen Thaise bruiden moet kunnen luisteren en te begrijpen basis Duits.

Hoewel in het verslag belicht Thaise gemeenschap groepen in Duitsland, zoals een boeddhistisch klooster in München en wekelijkse uitgaansavonden in Thaise restaurants of een bepaalde casino in Hamburg, het toont ook dat een groot segment van Thaise vrouwen die in het Duits liever niet associëren met ander Thaise vrouwen en display negatieve houding ten opzichte van andere Thais.

Het is gebleken dat steeds meer oude Thaise vrouwen wonen in Duitsland beginnen om naar huis te migreren met hun bejaarde man en de stijgende tendens van jaar tot jaar. De grondige studie wordt gewezen op de financiële en culturele impact die dit heeft op de traditionele Thaise gemeenschappen in de noordoostelijke regio van Thailand waar de van oorsprong meer dan 60% van de Thaise bruiden uit. Hoewel er nog steeds een stigma op Thaise vrouwen trouwen buitenlanders, is dit af en wordt vervangen door een nieuwe, meer gunstige staat van instandhouding als de relatieve succes van de Thaise vrouwen die weer met de Duitse echtgenoten blijkt. Dit, op zijn beurt, leidt jongere Thaise vrouwen om na te denken over het vinden van een vreemde man: 'Mijn ouders in Udon Thani lijken niet te geen commentaar te hebben. Ze willen mijn man omdat hij helpt met alles. Maar sommige van mijn buren kijken op me neer. Sommigen vragen mij om een ​​voor hen te vinden, want mijn man is echt een goed persoon ', zei een Thaise vrouw in de enquête.

Hieruit blijkt dat de buitenlandse investeringen wordt veroorzaakt door de migratie van buitenlanders naar Thailand nu wordt geschat op meer dan een miljard baht ($ 50 miljoen) per jaar in een deel van Thailand alleen. Het is ook geschat dat de toekomstige impact op de handel van Thailand en culturele banden met de rest van de wereld zal zowel aanzienlijk en positief. Het rapport toont aan dat de terugkeer van de vergrijzing Thaise bruiden met hun Duitse man is een verdere bijdrage aan de trend met veel ouders moedigen hun jonge dochters naar een buitenlandse man te vinden. Een Thaise bruid die teruggaat naar Udon Thani zei dat veel Thaise ouders had haar gevraagd om een ​​Duitse man voor hun dochter te vinden: 'Toen ik terug kwam naar Udon Thani, veel mensen roddelen mij. Ze geven me een vreemde blik. Maar als ze zien dat mijn financiële situatie is het beter, ze willen dat ik hun kinderen naar Duitsland om geld te krijgen. Ik denk dat ik mijn best doen. Mijn vorige Thaise man niet iets beters te maken, maar mijn vreemde man zorgt goed voor alles. Het enige probleem is de taal, maar dat is niet een groot ding. Als je geld hebt, ben je overal welkom, maar je kunt niet voorkomen roddels. Nou misschien is het omdat ik ben niet opgeleid, 'zei ze.

De comprehensives studie ook omhoog gooit een aantal andere interessante bevindingen:

  • Terwijl Consul De Koninklijke Thaise regering-generaal in Frankfurt heeft gericht tot Thaise vrouwen te helpen in het gebied met een mobiele unit, Thaise vrouwen die in Duitsland wonen hebben een minder dan positief beeld van de consulaire dienstverlening door de Thaise overheid. Een Thaise bruid gesuggereerd dat het personeel op de Thaise ambassade in Berlijn in verband alle Thaise vrouwen werken in Duitsland als prostituee en een ander klaagde over de dienst: 'Een vrouw reist 300-400 km op de trein naar de ambassade te bezoeken, maar vergeet te brengen een vereiste document, Ze wordt dan gevraagd naar huis te gaan en het krijgen. 'Echter, ze hadden kunnen worden verteld dat alle ambassades van alle landen dezelfde uitdaging om hun onderdanen op zoek naar hulp te bieden.
  • Sommige Thaise vrouwen in het rapport gezegd dat ze met name geprobeerd om vliegreizen te vermijden met Thai Airlines als de mening dat de Thaise personeel keek op hen neer. Een kenmerk van de studie was dat een aanzienlijk deel van Thaise vrouwen minder contact met andere Thaise mensen, terwijl in Duitsland de voorkeur. Een reden hiervoor kan een besef van een gebrek aan onderwijs te zien in vele pleidooien en ook het verlies van gezicht. Een vrouw vertelde de interviewers: 'Ik heb nog nooit een schoner voordat toen ik in Thailand.'
  • Een ander thema was het positieve effect van vrij van schulden bij aankomst in Duitsland en begin een nieuw leven, veel respondenten aangehaald van deze en de algehele vele Thaise bruiden die in Duitsland wonen heeft een positief beeld van de houding van de Duitsers naar geld en financiële management.
  • Een andere belangrijke uitdaging voor Thaise vrouwen was voedsel en gewoonten. Velen moesten zich aanpassen aan de westerse vorm van vaste tijden eten en een formele etiquette maar veel Thaise bruiden drong ook aan op de voorbereiding van Thais eten te vinden West-voedsel 'oneetbare'. Een van de belangrijkste problemen van Thaise vrouwen was er een negatieve reactie van de Duitsers naar de sterke geur van Thais eten.
  • Veel Thaise bruiden (40%) nu het internet gebruiken om in contact te blijven met nieuws vanuit huis.

Hoewel deze studie de uitdagingen van Thaise vrouwen hoogtepunten reëel zijn, blijkt uit het verslag dat de Thaise vrouwen hebben in het algemeen, in geslaagd om ze te overwinnen en een succes gemaakt van hun leven in Duitsland. Duitsland was een van de eerste landen om zich open als een bestemming voor Thaise vrouwen op zoek naar een beter leven in het buitenland en Thaise vrouwen blijven aan de Duitse mannen in toenemende aantallen, maar de studie ook hints op een verandering in de trends met meer Thaise bruiden kiezen thuis te blijven wonen trouwen of naar huis naar Thailand en een opening rendement van de communicatie tussen de Thaise bruiden in Duitsland en hun land van herkomst met de komst van de toegenomen mondiale communicatie.ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 200.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.

  OVER ONS | PRESS | NIEUWS | CONTACT | AFFILIATES
AtlanticThai Internet Co. Limited Copyright © 2006-2011
Join Now for FREE
Check out ThaiLoveLines.com. Es ist kostenlos zu verbinden. English Spanish Deutsch Francais Nederlands Kostenlos anmelden