ThaiLoveLines.com logo Francais
Terug |Galerij |Word nu gratis |Thailand |Hoe het werkt |Tour |Succesverhalen |Home

Thaise vrouwen - kiezen voor het Verenigd Koninkrijk meer dan enig ander land
Thaise vrouwen blijven aan de Britse mannen trouwen in steeds grotere aantallen. Het Verenigd Koninkrijk is de meest populaire bestemming voor Thaise vrouwen die ervoor kiezen om een realtionship met buitenlandse mannen.  
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij.  
Meer informatie over de ThaiLoveLines.com. Het is GRATIS meedoen.  


Other resources you might visit:

 


 

Grote aantallen van Thaise vrouwen in het Verenigd Koninkrijk

 


Groot-Brittannië nu nr. 1 voor Thaise vrouwen

Thursday 31st March 2011 7:32pm

Het Verenigd Koninkrijk is de nummer 1 keuze voor Thaise vrouwen die zijn Britse mannen trouwen in steeds grotere aantallen.

Cijfers vrijgegeven door de Thaise regering voor de Bangkok gebied in 2010 laten zien dat er wee bijna drie keer zoveel huwelijken tussen Thaise vrouwen en de Britse onderdanen dan het dichtstbijzijnde land dat bleek naar de VS.

Dit komt als het groeiende aantal Thaise bruiden reizen naar Groot-Brittannië is het begin tot een reactie die heeft zowel positieve als negatieve gevolgen voor de toekomst van de trend te produceren. Het oude concept van de Thaise mail bruid heeft nu vervangen door Thaise vrouwen gebruiken het internet om het openstellen van de wereld en kansen. In Groot-Brittannië, zijn Thaise vrouwen in toenemende mate geïntegreerd in het Verenigd Koninkrijk gemeenschap en het tegengaan van de negatieve stereo-types die nog steeds erg sterk. Meer community-groepen worden opgericht door Thaise vrouwen, zelfs in Schotland, waar er nu een groeiende Thaise gemeenschap in Glasgow en Edinburgh.

Thaise vrouwen zijn zich hier bewijzen in het Verenigd Koninkrijk, waar je te zeggen hebt, zijn de Britten altijd al eerlijke minded en bereid zijn om een ​​kans te geven aan degenen die hard werken, 'zegt Thanit Chomphra die gehuwd is met een gebouw in de contactor Manchester. In Manchester in 2010 een hit Theater productie werd gekenmerkt door een Thaise vrouw als de heldin in een komedie die doet denken aan de Britse Carry op films van de 1960's en 70's. de show, toepasselijk getitelde Thaise Bruiden en thee gebak.

De hausse in het Verenigd Koninkrijk mannen op zoek naar Thaise Brides betekent dat er nu maar liefst 100 koppels per week krijgen, hetzij trouwen in Thailand of het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk de ambassade in Bangkok is een van de drukste ter wereld hanteren meer dan 700.000 bezoeken per jaar. Het ha ook gebleken dat de omvang van het verschijnsel van de Britse mannen die kiezen voor een Thaise bruid te trouwen of een Thaise leven partner is steeds te zoeken, met vele mannen uit het Verenigd Koninkrijk nu kiezen om te leven in Thailand. De andere opkomende trend is dat jongere Britse mannen Thaise vriendinnen op een lange termijn basis hebben. Een Britse moeder onlangs de vrees geuit dat haar 25 jarige zoon, een internet executive met een stabiele baan in het Verenigd Koninkrijk, had zijn Thaise vriendin van Pattaya huis voor de tweede keer bracht en als de planning te settelen met haar.

Echter, er is bezorgdheid dat de regering Cameron in het Verenigd Koninkrijk kan worden over de schroeven op de immigratie van Thaise bruiden naar het Verenigd Koninkrijk Dit is niets nieuws als de ex-Labour-minister David Blunkett dreigt om de wetgeving aan de Thaise deporteren in te voeren vrouwen die getrouwd Britse mannen en het aanvragen van een pand dat niet te doen. De Britse immigratiebeleid is al streng en is voorbestemd om misbruik te voorkomen. Echter in de afgelopen maanden een aantal incidenten hebben voorgedaan waaruit blijkt dat de overheid heeft het beleid aangescherpt.

Een van de slachtoffers van dit nieuwe beleid kan de Ierse boer Eugene Mc Elroy waarvan de Thaise vrouw Hiranchat is op dit moment in Thailand gestrand na geweigerd re-entry in het Verenigd Koninkrijk na zijn terugkeer naar Thailand voor de begrafenis van haar moeder. Eugene en Hiranchat live in Co Tyrone in Noord-Ierland, die valt onder de bevoegdheid van het UK Home Office.

Hiranchat een visum werd geweigerd ondanks het feit dat leefde met haar man voor ruim twee en een half jaar op zijn 50 hectare aan de hand dat de Home Office van mening dat de landbouwer de inkomsten onvoldoende was voor hem om Eugene en zijn Thaise echtgenote. 'Ik ben kapot en ik kan geen kop noch staart van wel,' de Ierse man vertelde een krant in Ierland 'Ik heb geen geld problemen. Ik heb mijn eigen huis, 50 hectare land en veel vee. Ik heb geen hypotheek, maar ze doen dat niet in aanmerking nemen. Hun domme bureaucratische regel is mij belet wezen met de vrouw die ik liefde, 'zei hij.

Eugene en zijn advocaat in Ierland zijn op dit moment de strijd tegen de UK Home Office beslissing.

Eugene's verhaal komt op een moment dat de toename in het niveau van de Thaise bruiden binnenkomst in het Verenigd Koninkrijk is een aantal negatieve berichtgeving in de media te lokken, ondanks de positieve inspanningen van de groeiende Thaise gemeenschap om zich te integreren in de Britse samenleving.

De volgende zijn enkele voorbeelden:

  • Een Britse man in Zuid-Engeland spreekt tot de pers, nadat hij terugkeerde naar het Verenigd Koninkrijk hebben gegeven tot meer dan $ 500.000 waard van activa na een geschil met zijn vrouw. Stephen Jones zegt dat hij de beslissing genomen nadat een Britse buurman in Thailand, werd Ian Beeston geslagen tot de dood door een bende, georganiseerd door zijn Thaise vrouw in wat Thaise politie bevestigd was een poging om zijn geld te krijgen, nadat hij was getrouwd en vestigde zich in het land . Net als Beeston, had Stephen getrouwd met een bar meisje uit Pattaya en hadden zich in de landelijke Thailand bouw van een groot huis op het land in handen van de familie van zijn Thaise vrouw. 'Ik weet dat mijn Thaise vrouw had me ingesteld vanaf de eerste dag. In Kalasin Ik weet van drie andere buitenlanders die uit geschopt door hun vrouw, nadat zij voltooid onroerend goed aankopen. Ze zeggen dat er niet gek als een oude dwaas. Maar ik heb echt liefde Lamyai. "Stephen woont nu in een woningbouwvereniging huis in Engeland op de openbare voordelen. Zijn vrouw Lamyai dit gezegde geschillen "Als Stephen had een goede man heb ik niet zou hebben hem gevraagd te vertrekken geweest, 'zei ze. 'Maar toen hij betoogde hij noemde me een dief en een prostituee. We waren heel blij voor vier jaar, hoewel hij veel tijd doorgebracht gaan drinken met zijn vrienden farang in het gebied. Stephen had een huis dat hij geleefd kunnen hebben in zijn leven als hij gerespecteerd mij als zijn vrouw, maar aan het eind was ik gewoon zijn dienaar. '
  • Een UK lijdensweg tante die een man van middelbare leeftijd adviseert in het Verenigd Koninkrijk, dat zijn huwelijk met een jongere Thaise vrouw was gedoemd te mislukken omdat de alle Thaise vrouw wilde was een 'beter leven' en de man wilde een gehoorzame sekspartner . De spanning in de relaties vloeide voort uit de eis van de Thaise vrouw dat ze moet geld naar huis te sturen naar Thailand om haar familie te ondersteunen.
  • Een man uit Schotland, die wordt aangeklaagd door zijn Thaise vrouw nadat ze was geweigerd bij een Britse luchthaven, nadat hij op de hoogte immigratie-autoriteiten, dat hij niet langer geïnteresseerd was in haar. Konokrat Nimsamoot Booth (41 jaar), de vrouw van Dennis Booth (67 jaar) bracht een nacht in een cel op de luchthaven van Glasgow in Schotland alvorens te worden gedeporteerd. Deze hoge profiel en goed te doen Thaise Bruid wijst erop dat niet alle Thaise vrouwen uitsluitend een economisch motief nastreven. Ze is nu een regelmatige gast op de Thaise tv toont chat en hij zaak is overgenomen van Thailand Koninklijke Raad zoveel Thaise commentatoren en activisten vinden dat de mensenrechten waren geschonden Konokrat. Ondanks dit, zijn het Verenigd Koninkrijk immigratie-autoriteiten in Schotland staan ​​stevig op hun positie.

jaarlijkse onderzoek uitgevoerd door ThaiLoveLines blijkt dat de gemiddelde leeftijd voor de Britse mannen die succesvol zijn in het vinden van Thaise leven partners, Thaise vriendinnen of Thaise bruiden neemt af naarmate er meer jongere mannen gebruik van de service. Terwijl Thaise bruiden en Thaise vrouwen zijn de oprichters nieuwe gemeenschappen in het Verenigd Koninkrijk, is de Thaise regering geloofd te hebben het opzetten van speciale eenheden reactie tegen Thaise consulaten en ambassades over de hele wereld om te gaan met gevallen van misbruik. Een academicus die onderzoek heeft gedaan de situatie van Thaise vrouwen emigreren naar het buitenland hebben aangedrongen op de Thaise overheid om de volgende stappen te nemen:

  • informatie voor Thaise vrouwen en buitenlandse partners verklaren van de zeer reële cultuurkloof tussen Thaise vrouwen en buitenlanders om de Thaise cultuur en tradities te markeren produceren. Met name de plicht dat de Thaise vrouwen voelen om hun uitgebreide familie. Ook wordt aanbevolen dat een cursus ter beschikking worden gesteld aan de Thaise vrouwen door middel van colleges in het noordoosten van Thailand.
  • Om informatie te produceren voor Thaise vrouwen emigreren naar het buitenland op de taaleisen en consulaire diensten. Ook informatie over hoe naar Thailand te vertegenwoordigen op een positieve manier.
  • om de financiële en economische gevolgen van de groeiende trend op de lokale gemeenschappen in Thailand. studeren

De voortdurende hausse in Thaise vrouwen die trouwen met mannen uit het Verenigd Koninkrijk en de nieuwere trend van de Britse mannen kiezen met pensioen te gaan naar Thailand blijft, ondanks de gevaren die zijn gemarkeerd. De situatie wordt geïllustreerd door een Britse man die contact ThaiLoveLines en die leeft gelukkig met zijn huidige Thaise vrouw in Roiet provincie.

Ian Fletcher (55 jaar) heeft bouwde een huis daar met zijn Thaise bruid van zes jaar, Namthip. Ian was eerder getrouwd met een bar meisje wie hij scheidde in 2002 en werd gedwongen om een ​​schikking te komen door zijn advocaten om een ​​vordering tegen zijn vermogen in Thailand en het Verenigd Koninkrijk te voorkomen. Zijn advies: 'Ik heb nooit het geloof en ik ben wijzer man vanwege het verloren, mijn advies aan iedereen is simpel, laat je niet verleiden door een droom, in Thailand zijn er allerlei net hetzelfde als thuis. Gebruik je gezond verstand en beseffen dat we allemaal gevormd door onze achtergrond een of andere manier. Het internet heeft een nieuw tijdperk waarin internationale huwelijken neemt toe en dat is een goede zaak. 'ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 200.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.

  OVER ONS | PRESS | NIEUWS | CONTACT | AFFILIATES
AtlanticThai Internet Co. Limited Copyright © 2006-2011
Join Now for FREE
Check out ThaiLoveLines.com. Es ist kostenlos zu verbinden. English Spanish Deutsch Francais Nederlands Kostenlos anmelden