ThaiLoveLines.com Francais Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!
Site Tour ThailandFAQ How it WorksStoriesJoin for Free Contact Us Tell a Friend

Sommige westerse mannen denken over het kopen van een Thaise bruid!

Saturday 28th July 2012 2:21pm

De dood van de Britse man in Thailand benadrukt Thaise Bruid stereotype

In maart van dit jaar een toonaangevende Britse krant de moord op een bejaarde Britse man en zijn 'Thaise bruid. De 'Thaise bruid' was 52 jaar oud en het paar getrouwd was geweest voor een aantal jaren.

De meeste buitenlandse mannen en Thaise vrouwen die getrouwd zijn en bevinden zich in het buitenland melden dat de grootste belemmering voor het succes van hun relaties is geen culturele verschillen of taalbarrières, maar een echte vooroordelen ten opzichte van een dergelijke 'Thai Bride' relaties die vaak ze overrompelen. 'Ik zou gezien Fred op Corrie en ik wist dat veel mensen zouden naar me kijken een beetje vreemd, maar wat ik niet verwacht was de vijandigheid in het bijzonder van andere vrouwen hier ', zegt Andy van Chester in het Verenigd Koninkrijk. 'Maar mijn vrouw was geweldig, ze was sterker dan ik, alleen maar wilde ze nieuwe vrienden te maken.'

In de meeste gevallen de Thaise bruid en haar relatie partner gewoon 'aan de slag met het' en ondanks het vooroordeel onderzoek toont aan dat het aantal echtscheidingen voor dergelijk relaties is ongeveer 15% voor huwelijken tussen Thaise vrouwen en buitenlandse mannen geregistreerd 1992-2012 in Bangkok terwijl een vergelijkbaar aantal echtscheidingen voor relaties in het Verenigd Koninkrijk 33% en in sommige Europese landen het cijfer ligt ruim boven de 50%.

Het is heel normaal om te horen Thaise vrouwen die trouwen Europese mannen genoemd als hun 'Thaise bruiden' in plaats van als hun vrouwen? Er is veel stereotypering van Thaise vrouwen die grenst aan racisme, maar Thailand en zijn hoofdstad Bangkok zijn niet meer immoreel dan enige andere stad in de wereld.

Thailand lijkt te hebben gehad een slechte pers in sommige kringen in verband met Thaise vrouwen en hun motieven om te trouwen met westerse mannen. Er zijn veel voorbeelden van deze, niet alleen de expliciete, maar ook impliciet in Thailand wordt beschouwd als de sex hoofdstad van Azië door de meeste westerse mannen. In feite, dat is onzin, en voor het bespreken van de redenen voor die verklaring laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van de manier waarop een Thaise bruid is stereotiep en hoe Thailand en Bangkok in het bijzonder wordt belasterd.

Hoeveel is een Thaise bruid?

Amerikaanse tv-series en Hollywood vaak een beeld van de ongelukkige Thaise Bruid en het misbruik Amerikaanse man (of buitenlandse echtgenoot). De waarheid is dat de meeste relaties tussen Thaise vrouwen en mannen uit ontwikkelde landen in de VS, Canada, Europa en Australië zijn blij en constructief huwelijken. Sommige zijn meer ouderwetse relaties, terwijl anderen met betrekking tot huwelijken tussen jongere Thaise vrouwen en westerse mannen zijn relatief modern. Het is succes van deze West-Thaise relaties en huwelijken die andere vrouwen (en mannen) veroorzaakt in Thailand en partners uit de ontwikkelde landen om uit te breiden het fenomeen door middel van mond tot mond en aanbeveling. Niets lukt heel graag succes. Als de horror verhalen over Thaise vrouwen en misbruik bij de westelijke mannen waren de norm de trend zou niet blijven groeien.

Maar er zijn zeker gevallen of zelfs patronen van misbruik in huwelijken tussen Thaise vrouwen en buitenlandse mannen met name in Noord-Europese landen. De huwelijken en relaties die resulteren in het lijden voor alle partijen mislukken. In veel van deze gevallen de buitenlandse echtgenoot is opgenomen in het relatie met het ouderwetse idee van een 'Thaise Bruid' die kunnen worden gekocht.

'Er zijn veel oudere jongens die er zijn nog steeds bezig om uit te vinden hoe je een Thaise bruid te kopen! Deze mannen zien dit als een kans om te exploiteren en niet verrassend dit zijn de relaties die mislukken en meestal is meer verdriet voor de man in de eerste plaats ', zegt een Canadese journalist die voor een toonaangevende krant werkt in Bangkok. 'Ik zou niet per se zeggen dat deze jongens zijn op zoek naar sex slaven maar ze hebben vaak een starre idee van wat ze willen en het is niet echt een zinvolle liefdevolle relatie. Veel van deze jongens denken dat ze kunnen een Thaise Bruid , zonder zelfs naar Thailand! Het enige wat ze willen weten is wat is de prijs van een Thaise bruid! '

gedocumenteerde gevallen van misbruik van Thaise vrouwen zijn opgegraven in Duitsland, Zweden en Australië in de afgelopen jaren, waar onrecht is aangedaan Thai Brides hebben gered van leven van misbruik, maar die met succes hun rechten voortgezet in de rechtszaal.

Maar de autoriteiten in bijna alle westerse landen hebben programma's ontwikkeld om met deze situaties om te gaan beginnen met strenge doorlichting van alle visa toepassingen. In deze landen maatregelen zijn ook maatregelen genomen om westerse mannen tegen misbruik te beschermen in de handen van Thai Brides die opzettelijk heeft ingevoerd naar schijnhuwelijken om visa regelgeving en echtelijke eigendomsrechten in het buitenland te exploiteren. Sommige commentatoren vinden dat dergelijke maatregelen ten onrechte afgewogen tegen de Thaise bruid te ontkennen haar dezelfde rechten als die van de autochtone bruiden. Een Thaise bruid getrouwd met een Britse man met een universitaire opleiding en die had werkte in Thailand medialandschap werd gehouden door de Britse grenspolitie in een cel in de luchthaven van Glasgow na het vliegen in uit Thailand, toen haar man verstoten hun huwelijk. De Thaise vrouw klaagde de Britse autoriteiten en won haar zaak, maar nog steeds moeilijkheden ondervonden verkrijgen van een visum om te reizen naar het Verenigd Koninkrijk na te streven haar belangen, waaronder een scheiding van haar Britse echtgenoot. Ze is nu gemeld dat het nemen van een zaak naar de Europese rechter.

'Ik denk dat de regeringen zich in een lastige positie en zijn gewoon niet echt op de hoogte van wat er gaande is. Een deel van deze slecht is in de media. Ik voel me de meeste van deze gevallen het gevolg zijn van de ouderwetse postorder bruid syndroom. Het is heel anders voor veel van de huidige Thaise vrouwen, die zijn opgeleid en vooruitzichten, alleen dat ze op zoek zijn naar iets meer veelbelovende, ze zoeken naar relaties via het internet. In feite weet ik van een aantal Thaise bruiden die helpen ondersteunen westerse mannen die in Thailand, maar je zult nooit horen een Thaise vrouw toe dit. Ik ken een paar gevallen als dit, 'zei onze Bangkok op basis van journalist.

De dood van een Britse man en zijn Thaise bruid

Het rapport, dat door de Daily Mail krant van het Verenigd Koninkrijk in maart 2012, over een Britse man en zijn vrouw, die werden vermoord in Thailand veroorzaakte nogal wat reactie.

68-jarige Michael Raymond en zijn 52-jarige vrouw Suchada werden dood gevonden in hun bungalow aan de Golf van Thailand. Drie verdachten toegelaten tot de moord: een lokale visser, chef-kok en bewaker. Ze hadden beroofd heer en mevrouw Raymond van een mobiele telefoon, een geldautomaat auto en 2.000 baht.

Het is niet zozeer de moord die ontstoken expats in Thailand, maar de manier waarop de Britse pers het incident gemeld. De kop genoemd "British Gepensioneerde en Thaise Bruid ". Het echtpaar gehuwd was voor twee jaar en had geleefd in Bangkok sinds hun huwelijk.

Expats, veelal met een Thaise bruid zelf vroeg waarom het paar was ze niet aangeduid als de heer en mevrouw Raymond, in plaats van als de heer Raymond en zijn Thaise Bruid, Suchada Bonkamdi - zijn Thaise vrouwen niet waardig van het nemen van hun man's naam in de Britse pers? Dit is een expliciet voorbeeld van hoe Thaise bruiden verschillend worden behandeld om vrouwen van andere nationaliteiten - en grenst aan racisme. Waarom konden ze niet op zijn minst aangeduid als man en vrouw, dat is precies wat ze waren?

De kop was een vorm van gebrek aan respect dat huwelijken tussen Thaise vrouwen en westerse mannen afgeleid te zijn een schijnvertoning, en ingericht alleen voor de seks of geld. Gemengde huwelijken zijn niet ongewoon in Azië, en het lijkt alleen in het Westen dat ze worden beschouwd als abnormaal genoeg voor de vrouw te worden aangeduid als de van de mens 'bruid' en niet zijn 'vrouw', ook na jaren van het huwelijk.

Is elke vrouw in het Verenigd Koninkrijk, die getrouwd is geweest voor slechts twee jaar nog steeds aangeduid als een bruid? Absoluut niet, dus waarom deze stereotypering door mensen onwetend van de werkelijke situatie in Thailand? Waar gaat het over Thaise vrouwen dat sommige moeten hun huwelijken met betrekking tot vreemdelingen met achterdocht? Het begon allemaal met de Amerikanen terug in de Vietnam-oorlog!

Thaise vrouwen en de Amerikaanse R & R

In de jaren 60's en 70's, Thailand werd gebruikt als een grote luchtmachtbasis van de VS tijdens de Vietnam-oorlog, van waaruit ze luchtaanvallen gelanceerd op Noord-Vietnam. Thailand werd op verzoek van de regering van de VS om rust en recreatie faciliteiten te bieden aan de Amerikaanse piloten, beter bekend als R & R. De Amerikanen geherlabeld dit naar I & I: geslachtsgemeenschap en vergiftiging, die leek te worden toegestaan ​​door de Thaise autoriteiten, omdat het financiële voordeel van de bezetting aan Thailand was significant. Het is echter belangrijk op te merken dat de prostitutie in Thailand werd illegaal gemaakt door de overheid in 1960 en dit blijft de positie. Toch werd een wet te introduceren in 1966, die lijkt te hebben kon de vestiging van de seksindustrie, die bloeide in dit tijdperk. Het was de geboorte van wat we zie nu als de beruchte Thaise seksindustrie .

Het 'jaar na jaar 16 miljoen dollar contant geld injectie in de Thaise economie werd een essentieel deel van de inkomsten van het land, en na de oorlog moest het enigszins vervangen. Dit werd bereikt door de stijging van het toerisme die op hun beurt gevoed toegenomen 'I & I', met een groeiend aantal Thaise vrouwen massaal naar de hoofdstad en andere toeristische centra om wat extra geld te verdienen - in gedachten houden dat er sprake was, en is nog steeds een enorme kloof tussen de rijken en de armen in Thailand

.

Hoewel veel Amerikaanse mannen trouwden Thaise vrouwen , velen ook gebruikt hen als minnaressen en keek na hun financiële behoeften. Zodra echter de Links Amerikanen veel vrouwen werden berooid achtergelaten en had maar een manier om geld te verdienen. Veel Amerikaanse mannen, en die van andere westerse landen plus Australië, terug naar Thailand na de oorlog op zoek naar meer I & I, en de mythe groeide.

In feite is de waarheid is dat Bangkok slechts drie rosse buurten heeft, en is niet meer immoreel dan Amsterdam of de Reeperbahn in Hamburg. Zijn Nederlandse en Duitse vrouwen stereotiep op dezelfde manier als Thaise vrouwen? Natuurlijk niet. Hoeveel mensen zijn zich bewust dat het concept van bargirls en go-go bars zijn oorsprong in China? Is China verklaard immoreel, en horen we van de Chinese 'bruiden'?

ook, waarom is het toen een Britse, Nederlandse of Amerikaanse man aan dat hij gaat trouwen, of zelfs is getrouwd, een Thaise vrouw, hij wordt gevraagd of zij werkt of heeft werkte in een bar - of zelfs als ze is of was een prostituee? Als ze niet vraag het ronduit u kunt wedden dat is wat zijn vrienden en familie denken! Hoe zou u voelen als je vrienden je gevraagd of je verloofde of nieuwe vrouw gebruikt om te werken in een sex bar? Het is hetzelfde ding - en als je denk niet dat dat zo is dan u zelf, maken zich schuldig van stereotypering jonge Thaise vrouwen.

vooroordelen en racisme over Thailand

In feite zou het woord 'vernederende' beter geschikt zijn dan 'stereotypering'. Europeanen en de Amerikanen lijken te zijn volledig onwetend, zowel van de Thaise manier van leven en van hun sociale structuur. De overgrote meerderheid van de Thaise families zijn hardwerkende en volledig respectabel, en die Thaise vrouwen die trouwen Westerse mannen doen dit zowel voor de liefde en hun sociale en financiële draagkracht te verbeteren.

Ja, er zijn bargirls die gebruik zal maken van westerlingen, maar zulke jonge vrouwen zijn niet beperkt tot alleen Thailand - je vindt ze in elke stad in alle landen in de wereld. Het lijkt wat te zijn zowel de vooroordelen en racisme die hier bij betrokken is. De vraag is vaak gevraagd - als een blanke man trouwde met een jonge blanke vrouw woonachtig in Thailand zou ze worden aangeduid als zijn 'vrouw' of als zijn 'Thaise bruid'?

Het probleem gaat zelfs nog verder dan dat - jonge Thaise vrouwen zijn over het algemeen beschouwd als zijnde van lichte zeden. Wanneer discussies te omzeilen om Thailand, de sleazy opmerkingen en seksuele toespelingen zijn endemisch. Thailand blijkt beschouwd het land van ranzigheid, hoewel het land biedt geen meer betaalde seks dan de meeste anderen in de wereld. Het probleem met afbeelding van Thailand is dat de autoriteiten worden gezien als de Thaise seksindustrie te ondersteunen, want het is dacht om een ​​aanzienlijk deel van de ingevoerde land baten vertegenwoordigen. Maar de autoriteiten in Thailand te doen stappen om te gaan met de seksindustrie en prostitutie is niet legaal in Thailand als in sommige Europese landen. Ook de houding ten opzichte van de Thaise autoriteiten moet worden onderzocht.

Thailand is een ontwikkelingsland waar corruptie aan het afnemen en er is bewijs dat veel kansarme jonge vrouwen in Thailand nu zijn kiezen voor onderwijs en werk als de Thaise economie verbetert. Een deel van de reden hiervoor is het internet die heeft geholpen veel jongere Thais het bijzonder Thaise vrouwen. Het is waar dat veel armere Thaise vrouwen het internet gebruiken om het buitenland te vinden vrienden, vriendjes en zelfs het leven partners. Maar dit is niet beperkt tot armere Thaise vrouwen, maar ook voor meer welvarende Thaise vrouwen. Het is soms moeilijk voor degenen die buiten Thailand te begrijpen van de trend onder deze generatie van Thaise vrouwen en Thaise mannen om verder dan Thailand kijken naar de westerse cultuur te omarmen en te leren. Veel Thaise vrouwen en de Thaise mannen met behulp van Thai dating sites willen gewoon om te communiceren met buitenlanders en Engels te leren. Internet onderzoek toont aan dat 75% van de gebruikers van het internet buiten Bangkok Thai zijn vrouwen.

morele en religieuze Thaise vrouwen

De realiteit is dat slechts een zeer klein deel van de bevolking van Thailand is betrokken bij de beruchte Thaise seksindustrie , zodat het niet zeggen dat veel voor de onderwijs of de moraliteit van de Europese mannen als ze beschouwen Thailand als de plaats om te gaan voor seks - in het bijzonder voor minderjarige seks. Wat velen zich niet realiseren is dat Aziaten er jonger uitzien dan Europeanen en Amerikanen en uw 14-jarige Thai is waarschijnlijk ouder dan 21!

De volgende keer dat u zich in Londen, Parijs, New York of Melbourne, bekijk de advertenties en tijdschriften voor mannen. U vindt er net zo veel massagesalons en escortbureaus als je in Thailand, en dat is zonder te kijken naar de sleazier gebieden van New York, Parijs en Londen.

De stereotypering van de Thaise bruiden is een teken van de manier waarop westerlingen ongeschoolde over Thailand zijn als een land van de prachtige tempels, prachtige kunst en een sterke familierelaties. De mensen zijn grotendeels zeer morele en religieuze en Thaise families als ondersteuning van elkaar als ergens anders op aarde.

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 355.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Vooroordelen ten opzichte van Thaise vrouwen bestaat en is het grootste probleem voor Thaise vrouwen en hun buitenlandse partners
Rapporteren van de moord op een Britse expat en zijn 'Thaise Bruid' benadrukt de stereotypering van Thaise vrouwen in de Britse pers. Succes tarieven voor huwelijken tussen mensen van het Verenigd Koninkrijk en hun Thaise bruiden geregistreerd in Bangkok
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit: