ThaiLoveLines.com Francais Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!
Site Tour ThailandFAQ How it WorksStoriesJoin for Free Contact Us Tell a Friend

Thaise cultuur en de positie van vrouwen in Thailand

Friday 9th December 2011 7:58pm

Een beetje begrip helpt in een huwelijk met een Thaise vrouw

Nederlandse mannen wordt geadviseerd om een beetje huiswerk doen alvorens te besluiten tot een Thaise vrouw te trouwen

'Ik denk dat elke westerse mens denken van trouwen met een Thaise vrouw moet een beetje huiswerk doen,' zegt Pat Dawson een feature schrijver voor een van de toonaangevende kranten in Bangkok. 'Het zou geen kwaad kunnen om te beginnen door te kijken naar boeddhistische cultuur,' zegt hij.

Voordat een huwelijk met een Thaise vrouw met wie hij zegt dat het belangrijk is dat u de positie van de Thaise vrouwen in de samenleving en haar potentiële drijfveren voor het huwen van je begrijpen. Terwijl de meeste Thaise vrouwen zal met je trouwen om dezelfde reden dan ook met haar te trouwen, en maken geweldig attente en liefdevolle vrouwen, er zijn culturele verschillen die u moet weten over.

Trouwen met een Thaise vrouw: Inzicht in Thaise vrouwen in de samenleving

Als u overweegt te trouwen met een Thaise vrouw, moet je eerst jezelf bewust van de rol van de Thaise vrouwen in de samenleving, en hoe ze verwachten dat zowel u en hen te gedragen. Omdat Thailand is in wezen een boeddhistische samenleving, zijn de vrouwen beschouwd als inferieur aan de mannen, en ze hebben niet dezelfde rechten of positie in de samenleving als mannen - met inbegrip van hun echtgenoten.

Thaise vrouwen kan niet worden verwacht te handelen en te participeren in de samenleving op dezelfde manier een westerse vrouw zou, en in sommige gevallen mannen trouwen met een Thaise vrouw zijn teleurgesteld in de manier waarop ze deelnemen aan de westerse samenleving. Echter, als je de redenen voor dit te begrijpen, kan uw huwelijk worden zo heerlijk als je wilt dat het is: een weinig begrip gaat een lange weg.

Een van de belangrijkste problemen bij westerse en traditionele oosterse culturen elkaar ontmoeten is in de manier waarop mannen en vrouwen elkaar in verband. Bijvoorbeeld, zelfs vandaag de dag, seks voor het huwelijk is afgekeurd in Thailand, en is niet een normaal gebeurtenis. In Thailand, jongens en meisjes willen elkaar om de eerste voor elkaar als ze trouwen, terwijl ze denken dat met westerse jongeren de man wil de eerste man voor zijn vriendin, terwijl het vrouwtje wil de laatste vrouw voor haar vriend.

In de Thaise samenleving, zijn mannen en vrouwen niet traditioneel gebruikt voor het weergeven van handelingen van genegenheid in het openbaar, zoals het kussen, of zelfs hand in hand. Het is over het algemeen niet aanvaardbaar voor Thaise jongens en meisjes om 's nachts bij elkaar te blijven, tenzij ze met anderen in een groep. Echter, waarschijnlijk als gevolg van de blootstelling aan Oost-tv en films en ook het internet, worden deze normen worden gebroken, en de jonge Thais nu openlijk vertonen die tekenen van affectie die zijn gemeengoed in het westen.

Bij het huwelijk met een Thaise vrouw, moet de westerse mens zich bewust zijn van deze normen en van de plaats gehouden door Thaise vrouwen in de samenleving. Hoewel de jonge Thais krijgen een gevoel van de Westerse manieren van het medium waarin zij meer toegang hebben, ze geloven ook dat de meeste buitenlanders zijn rijk in vergelijking met zichzelf. Voor veel jonge Thaise vrouwen is dit waarschijnlijk waar is.

Inzicht in Thaise vrouwen in de samenleving is van groot belang voor iedereen uit de VS, Australië of Europa, die van plan is te trouwen met een Thaise vrouw. De volgende zijn enkele redenen voor jonge Thaise vrouwen te stemmen met buitenlanders te trouwen. Ze kunnen ook gaan om gevoelens van liefde, maar omwille van hun cultuur is het belangrijk dat u deze dingen te begrijpen:

1. Westerse mannen zijn rijk

De meeste Thaise meisjes geloven dat westerse mannen om rijk te zijn, en reeds is opgemerkt, is dit vaak het geval in termen van met betrekking de gemiddelde verdiensten van een westerling met de gemiddelde Thaise man. In sommige gevallen is de vrouw gewoon akkoord met het huwelijk voor het geld, en dergelijke huwelijken zijn zeker niet gemaakt in de hemel. Ze eindigen vaak in tranen en het verlies van een groot deel van geld door de man.

U moet echter in staat zijn om te vertellen als het meisje door u gekozen voelt hetzelfde over jou. Thaise vrouwen worden verliefd op westerse mannen net zoals zij met jonge mensen uit hun eigen land, en terwijl de eerste attractie kunnen zijn van uw portemonnee, is het misschien niet waarom ze met je trouwen. U moet het tegelijkertijd leren kennen als je een meisje terug naar huis. Veel Amerikaanse en Europese vrouwen vallen voor een zeer rijke man - hoef je alleen maar te leren om het verschil te vertellen!

2. Familiale verplichtingen

De meeste westerlingen niet de familiebanden van de Thaise vrouwen te begrijpen. Voor sommige vrouwen, trouwen met een buitenlander is een uitweg uit de armoede van een aantal voor haar en voor haar gezin - zelfs als ze niet van je houden. Dit is niet een huurling verplichting veel westerlingen beweren, maar is gewoon een voorbeeld van de nauwe familiebanden die bestaan tussen de leden van de Thaise families: als een Thaise bruid is getrouwd met een vermogend bruidegom, dan de familie zou verwachten te worden verzorgd, zelfs als de bruidegom was een Thai. Hetzelfde zou het geval zijn als een rijke vrouw getrouwd met een arme Thaise man. Je voelt je misschien hetzelfde als u gehuwd met een rijke Thaise vrouw.

3. De bruidsschat of Sin Sod

De bruidsschat, of zonde zode, is een integraal onderdeel van de Thaise cultuur, en is verzorgd als een gebaar van eer aan de familie van de bruid voor het instellen van haar goed stand. De bruidsschat betekent ook dat de bruidegom in staat is om financieel kijken na zijn bruid. De gemiddelde bruidsschat die u zou verwachten te betalen voor een opgeleide jonge vrouw zou vanaf 3000 dollar - 10.000 dollar, hoewel sommige vragen voor maximaal 30.000 dollar en meer. Meer dan $ 10.000 voor een universitair opgeleide Thaise bruid is overdreven. De bruidschat is vandaag de dag over het algemeen niet meer dan een symbolische aanduiding van de rijkdom van de bruidegom, en keerde in volle, of soms gedeeltelijk, na de bruiloft.

4. Thaise cultuur

Vrouwen hebben een zeer gedefinieerde taken in de Thaise samenleving en binnen het huwelijk. De uitbreiding van het onderwijs in Thailand en verbetering van de rechten van vrouwen heeft de deur geopend naar jongere Thaise vrouwen op te nemen posten in de ambtenarij en in commerciële organisaties. Op dit moment wordt geschat dat meer dan de helft degenen die werkzaam zijn binnen de Thaise ambtenaren zijn vrouwen. Maar zelfs vóór dit is er een lange culturele traditie in Thailand, waar vrouwen worden gezien als verantwoordelijk voor de afhandeling van de financiële zaken in het gezin en de betrokkenheid van de handel. Een Thaise overheid onderzoek in 1946 bleek dat 75% van alle geregistreerde kleine handelaren waren vrouwen.

Ondanks dit, is de rol van vrouwen in de samenleving maar langzaam te veranderen en er is een strikte morele code. Ondanks de beruchte Thaise prostitutie-industrie, hebben slechts een gering percentage van Thaise vrouwen ooit betrokken geweest bij de industrie. Het is belangrijk om te onthouden dit. Hoewel de Thaise samenleving heeft een andere of een 'zachtere' houding ten opzichte van prostitutie en het is aanvaard dat vele arme gezinnen zullen dochters te sturen in de industrie, zou er geen Thaise man ooit overwegen huwelijk met zo'n vrouw. In de Thaise samenleving is er ook een stigma aan vrouwen die zijn gescheiden of gescheiden van hun echtgenoten.

Een Thaise vrouw is naar verwachting steunen van haar man zoals wij zien uit de zin die de man is de voorpoten van de olifant, terwijl de vrouw is de achterpoten, het rijden en het ondersteunen van beslissingen genomen door haar man.

Thailand is nog steeds een patriarchale samenleving, hoewel het aan het veranderen is, maar het is heel langzaam aan het veranderen.

De aanvaarding van de prostitutie hoogtepunten dit. Hierbij moet worden opgemerkt dat de prostitutie-industrie in Thailand bestaat voornamelijk dienst Thaise mannen. Het is niet alleen een uitvinding om het sekstoerisme te voldoen zoals vaak afgeschilderd in de media. Inderdaad zijn er een aantal krachten binnen de prostitutie-industrie in Thailand, die bang zijn voor de verwestersing van Thailand, omdat daarmee Thaise vrouwen, die niet passen in de Thaise samenleving, meer opties. Het internet, een westerse invloed, is een van de belangrijkste instrumenten die bijdragen tot de emancipatie onder bevoorrechte Thaise vrouwen.

We hebben gezien meeslepende verhalen van sommige vrouwen gedreven door krachten in de Thaise maatschappij in de prostitutie, die in plaats daarvan hebben gekozen voor buitenlandse man te vinden. Een voorbeeld hiervan is Sommai, vroeger een prostituee in Pattaya, die trouwde met een Deense man 15 jaar geleden, die nu is gegaan op een grote gemeenschap van Thaise vrouwen getrouwd met de Deense mannen in een afgelegen deel van Denemarken te creëren.

Thaise vrouwen in het algemeen worden steeds meer opgeleid, velen nu over te gaan tot het hoger onderwijs. Echter, de kracht van de Thaise cultuur is het moeilijk voor westerlingen te begrijpen. Het is heel moeilijk voor Thaise vrouwen om actief te gaan tegen hun eigen cultuur inclusief de belangrijkste principes die zijn ingebakken sinds geboorte. Veel van deze principes zijn boeddhist.

Het is vaak op gewezen dat Thailand nooit werd gekoloniseerd, maar dit heeft geleid tot een levend en krachtig gevoel van cultuur en identiteit, die naar beneden reikt tot alle niveaus van de Thaise samenleving.

De verwesterlijking van de Thaise samenleving kan worden gezien in Bangkok en stedelijke centra in Thailand, waar is het niet ongewoon nu Thaise vrouwen aan het werk buiten het huis, maar de meeste Thaise vrouwen spelen nog steeds een ondersteunende rol aan hun echtgenoten.

In juli 2010 Thailand verkozen zijn eerste vrouwelijke minister-president in Yingluck Shiniwatra. Dit is een stap, en een grote, maar het land is nog steeds erg traditioneel en nog grotendeels patriarchaal. Het zal even duren maar voordat vrouwen de controle van de echtelijk bed, hoewel veel mannen getrouwd met Thaise vrouwen geloven dat ze nu doen dat.

Inzicht in Thaise vrouwen in de samenleving is van groot belang voordat u het besluit dat een huwelijk met een Thaise vrouw is wat u wilt op de lange termijn. Als je dat doet, dan zul je trouwen met een vrouw die goed voor je voor je hele leven, zolang je ook zorg voor haar mee te nemen. Zij trouwt u, zodat ze zich veilig voelen, zowel persoonlijk als financieel, en als je dat kan doen dan zul je een vrouw voor het leven hebben!.

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 355.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Thaise vrouwen die trouwen met westerse mannen zijn nog steeds zeer beïnvloed door de Thaise cultuur en de Thaise samenleving
Westerse mannen worden aangemoedigd om meer te weten Thaise cultuur en de rol van vrouwen in Thailand. Deze informatie helpt Nederlandse mannen om ervoor te zorgen dat hun huwelijk met een Thaise vrouw succesvol is
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit: