ThaiLoveLines.com Francais Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!
Site Tour ThailandFAQ How it WorksStoriesJoin for Free Contact Us Tell a Friend

Jonge buitenlandse mannen zoeken Thaise vrouwen

Monday 14th May 2012 11:02pm

Meer jonge buitenlandse mannen zoeken vrouwen in Thailand

Cijfers van het centrum van het huwelijk registratie kantoren in Bangkok tonen steeds meer aanwijzingen dat de gemiddelde leeftijd van de buitenlandse mannen trouwen Thaise vrouwen neemt af.

Een westerse commentator die werkt op een van de landelijke dagbladen Bangkok's zegt: 'Meer en meer van de jongere jongens weten wat ze zijn over en begrijpen van de cultuur, ik durf te zeggen in de toekomst dat dit een positieve zaak zijn, zijn we ook af te stappen van de oude stereotype. '

Het is nog steeds duidelijk dat buitenlandse mannen op zoek naar vrouwen in Thailand een aantal culturele verschillen te overwinnen hebben, en moet ook bewust zijn van soortgelijke problemen waarmee hun respectievelijke Thaise vrouwen . De redenen voor buitenlanders trouwen Thaise vrouwen en Thaise vrouwen trouwen Farang kunnen verschillen, en het is belangrijk dat elke het ware doelstellingen van de andere in de relatie begrijpt.

Het is geen geheim dat Thailand is een van de eerste landen die mannen denken bij het zoeken naar een vrouw, een deel vanwege het beroemde schoonheid van de Thaise vrouwen en ook om hun aandacht en trouw aan hun mannen - maar waarom Thailand en geen enkel ander Aziatisch land

In feite is het niet alleen Thailand naar die mannen eruit zal zien bij het zoeken naar een Aziatische vrouw, maar de Filippijnen, Indonesië en Maleisië zijn ook populair bij Westerse mannen zoeken een mooie jonge partner. Toch, Thailand lijkt de voorkeur, met vele duizenden 'farang', of buitenlanders, een bezoek aan de land tijdens hun vakantie in de hoop van het vinden van de juiste jonge Thaise vrouw. Een van de redenen voor Thailand zijn favoriete is niet alleen de bijzonder beroemde schoonheid van de Thaise vrouwen, maar ook hun goede manieren, hun elegantie en hun gastvrije houding.

Terwijl vele duizenden buitenlandse mannen zoeken Thaise vrouwen elk jaar, veel fail-en zelfs in strijd zijn met de verborgen gevaren die schuilgaan achter deze prachtige gezichten. Hoewel het belangrijk is dat buitenlandse mannen Thaise tradities en hun formele begrijpen manieren, moet je ook weten dat Thailand is net als elk ander land in de wereld, en is de thuisbasis van vele wiens intenties zijn ver van de eervolle huwelijk dat u misschien op zoek.

Waarom westerlingen zoeken Thaise vrouwen?

Waarom hebben mannen komen naar Thailand om een ​​vrouw te zoeken ? Wie zijn deze mensen die het te vinden nodig is om zo ver te komen tot een vrouw te vinden? Velen hebben simpelweg het ongelijk zijn gesteld terug naar huis, of niet passen in de sociale conventies van hun eigen land. Anderen zijn gescheiden of weduwnaars, en op zoek zijn naar iemand die jonger is met wie de resterende jaren van hun leven door te brengen. Het is ook een feit dat anderen niet in staat geweest om het veranderen van de houding van vrouwen te aanvaarden ten opzichte van mannen in de westerse wereld.

Terug naar huis, kunnen zij vinden dat ze niet langer het hoofd van hun huishouden in de manier waarop ze zouden willen, en zijn op zoek naar de meer traditionele aanpak van Thaise vrouwen. Westerse samenleving is veranderd in de afgelopen decennia, en veel getrouwde mannen zijn niet in staat geweest om dit te accepteren en berusten op de afnemende traditionele erkenning van de man als de onfeilbare hoofd van het huishouden.

Bovendien is het niet alleen deze oudere gescheiden vrouwen die op zoek zijn naar jonge Thaise vrouwen, maar de laatste jaren een toename van het aantal jonge, alleenstaande buitenlandse mannen die naar Thailand op zoek naar een levenslange partner. Niet alle zijn overgehaald om dit te doen door de werken van Sunthon Phu, een UNESCO Classic dichter van de wereld in 1986, die schreef:

'Een vrouw moet laten zien van haar man te respecteren elke dag. . . . toen haar man gaat naar zal ze werpen zich bed aan de voeten van haar man als een Thaise manier van toont haar grote respect. . . een goede vrouw zal niet eten voor haar man '(geparafraseerd).

Waarom Thaise vrouwen trouwen met buitenlanders

Thaise vrouwen kunnen een aantal redenen voor het accepteren van een buitenlander als een man, maar haar familie zal waarschijnlijk het meest belangrijk voor haar zijn na zelf. In feite is de veiligheid van haar familie komt vaak eerst met haar eigen voorkeuren dat een slechte tweede. Als een westerse man trouwt met een Thaise vrouw met wie hij trouwt ook haar familie, dat is de reden waarom een ​​groot aantal getrouwde koppels van gemengd ras te beslissen te blijven in Thailand.

Ze voelen zich verplicht om haar familie bijna net zo sterk als die van haar man, maar zal de neiging tot een niveau van toewijding zien om hem groter dan de meeste Westerse vrouwen tonen aan hun man. Echter, moderne jonge Thaise vrouwen steeds meer onafhankelijk en kan niet per se te voldoen aan een conventionele idee dat hun nieuwe man kan hebben gehad van Thaise vrouwen . Ze zal mogelijk willen werken, zodat ze kunnen bijdragen aan het huishouden financiën, en veel mannen zijn verbaasd om te vinden hun nieuwe Thaise vrouw om een ​​goede zakelijke hoofd hebben.

Thaise vrouwen hebben de neiging om goed in met de westerse bedrijfscultuur, en kan over het algemeen hun eigen houden in zakelijke onderhandelingen. Maak niet de fout verwarrend hun bescheidenheid en schroom met zwakte. Als je hebt voldaan aan een Thaise bar meisjes u zult begrijpen hoe overtuigend en meedogenloos kunnen zijn in onderhandeling en het krijgen van hun eigen manier.

Sommige aspecten van de Thaise cultuur

Er zijn veel culturele verschillen tussen het Westen en het Oosten, en er zijn verschillende aspecten van de Thaise cultuur, waarvan potentiële West mannen moeten zich bewust zijn. Onder deze zijn:

  • Hun religie is belangrijk, en als je een bezoek aan een boeddhistische tempel moet je niet dragen van korte broek of korte mouwen tops. U moet uw schoenen voordat u de tempel, en vrouwen moeten nooit aan een monnik. Nooit vernederen hun religie, omdat het voor veel vrouwen die voor het eerst komt, voordat er iets anders.
  • U moet voldoen aan de Koning van Thailand, en staan ​​terwijl het volkslied wordt gespeeld elke dag - meestal om 8 uur en 6 uur. Grappen over de koning zijn respectloos, ook onder jonge Thais. Deze eerste twee douane ten aanzien van religie en de vorst zijn belangrijk voor elke man die een Thaise indruk te maken vrouw, en een gebrek aan of te observeren is slecht nieuws voor u.
  • Zoals reeds is opgemerkt, Thaise vrouwen vinden het hun plicht om te zorgen voor hun familie. Zelfs als u en uw bruid naar je eigen land zal ze zich verplicht om geld sturen naar haar familie in Thailand - in feite wordt verwacht van haar. Zoals eerder vermeld, je trouwt met een Thaise vrouw en je trouwt haar familie.
  • Raak nooit iemand op het hoofd: dit wordt beschouwd als een heilige deel van het lichaam en mag niet worden aangeraakt, tenzij uitgenodigd
  • .
  • Gebruik nooit je voeten op deuren of in de nabijheid: dit wordt beschouwd als een zeer slechte manieren, vooral als je je voeten om te wijzen naar iemand
  • .
  • bij het wassen of opknoping kleding te drogen, moet die van de bovenkant van het lichaam worden gescheiden van het bodemdeel. Kleding van onder de taille worden beschouwd als onrein en moeten afzonderlijk en nooit gewassen worden in contact op met uw top kleding bij het drogen. Je moet ook gebruik maken van verschillende handdoeken voor het drogen van je boven en onder de taille.
  • Traditioneel, niet Thais niet zonnebaden. Een bleke huid is een teken van status, en alleen boeren van de velden zijn gebruinde huid. Nooit voorstellen om uw nieuwe bruid die Ze zonnen - u zult het beledigen van haar! Als ze dat doet, zal ze waarschijnlijk veel uitgeven zich met factor 40 + sunblock!

Er zijn ook een paar kleine tradities die jonge westerse mannen zou kunnen zijn onbekend met terug naar huis en kon verkeerd te interpreteren. Bijvoorbeeld, als u op heden een Thaise vrouw die je kan vinden haar te draaien met een vriendin. Het is niet omdat ze niet zoals jij. Dit is een vorm van chaperonne, en ze is wellicht ook een beetje hoede voor je. Immers, veel westerse mannen komen naar Thailand voor slechts een ding, en ze kan het nodig zijn te weten dat je beter voor om alleen te zijn met je.

seks en huwelijk in Thailand

Decent Thaise vrouwen niet zoenen in het openbaar. Als ze zich afwendt wanneer u probeert om haar te kussen, zelfs op de wang, het is niet omdat ze je niet mag, maar want het is niet het doen wat in haar land. U vindt deze tradities zijn sterker in de dorpen dan de grotere steden, waar westerse invloeden zijn het begin tot de oude tradities te veranderen.

Het wordt normaal geaccepteerd in Thailand dat echtparen geen seks voor het huwelijk te hebben, hoewel steeds meer jonge stedelijke paren hebben 'trial huwelijken 'te zorgen dat ze compatibel zijn. Het wordt vaak gezegd in Thailand, dat 'Man wil de eerste jongen van zijn vriendin te zijn terwijl de vrouw wil de laatste meisje van haar vriend. '

echtgenoten zal traditioneel worden verwacht dat zij een huwelijk bruidsschat betalen, en het gevraagde bedrag door haar familie kan heel goed worden beïnvloed door hoeveel je knipperen uw geld! Probeer niet om te pronken met geld voordat je getrouwd bent! In veel gevallen is de bruidsschat is symbolisch en zal worden terugbetaald na de bruiloft ceremonie - maar niet altijd zo. Veel hangt af van de rijkdom of armoede van haar familie, en op hun perceptie van uw persoonlijke rijkdom. Het kan worden terugbetaald in deel, of later in de vorm van een aandeel in het bedrijf van de vader, een geschenk van land of op een andere manier.

Thaise barmeisjes en buitenlandse mannen

Veel meer buitenlandse bezoekers naar Thailand zijn succesvol geweest in het leven hun droom dan zijn mislukt, maar horror verhalen zijn niet bijzonder ongewoon. Dit is met name het geval wanneer een farang trouwt met een Thaise bar meisje . Thaise bar meisjes en prostituees leveren een dienst en gezelschap. Ze zijn meestal bezig met hun gezin te voeden, en oprecht zijn in hun werk. Het is geen beroep dat wordt vernederd als in het Westen. Echter, velen hebben vriendjes en alle geld dat u hen te geven voor hun 'familie' kunnen gaan voor hen.

Het is niet ongewoon voor een westerse man om een ​​mooi jong meisje bar te ontmoeten, terug te keren naar de Verenigde Staten of Europa en terug te sturen geld om haar om te zorgen voor haar en haar 'familie.' Al het geld wordt teruggestuurd naar Thailand wordt waarschijnlijk zal haar en de vriend. In feite is ze waarschijnlijk meer geld dan u zijn ten opzichte van de kosten van levensonderhoud, en heeft ook eventueel een aantal andere 'weldoeners' die stuur haar geld en spreek af met haar op hun volgende vakantie.

buitenlandse mannen op zoek naar vrouwen in Thailand wordt geadviseerd om weg te houden van de bar meisjes, het maakt niet uit hoe schattig ze eruit zien. Zij worden geadviseerd om jonge te ontmoeten studenten of werkende meisjes, in de echte betekenis van het woord 'werken'. De meeste hebben een fatsoenlijke familie waarvan de enige doelstelling is niet om al het geld ze kunnen schroeven uit u, maar is het geluk van hun dochter.

U zult waarschijnlijk nog steeds worden gevraagd voor het huwelijk bruidsschat, want het is de traditionele en 'gezicht te redden, hoewel een goede familie zal dit bij u terug. U kunt nog steeds worden verwacht dat zij bijdragen aan het welzijn van haar familie, maar dit zal in een realistische manier. In feite is een groot aantal Europeanen, Amerikanen en Australiërs hebben de neiging om in Thailand te blijven na het huwelijk hun Thaise vrouw , omdat geld gaat verder en ze kunnen kopen grote huizen met grond. Dit geeft hen ook en de Thaise vrouw van de familie van status in de gemeenschap.

Hoe een Thaise vrouw is de beste troef

Thaise vrouwen hebben een sterke gemeenschapszin, en als je trouwen met een Thaise vrouw en nemen haar mee naar je eigen land je niet verbaasd zijn als ze op zoek gaat naar andere Thaise vrouwen in het gebied. Ze zou liever bij andere Thaise vrouwen, omdat ze de noodzaak voor haar eigen cultuur en tradities, al was het maar voor een terwijl als ze met hen. Echter, zodra zich in uw land zult u merken dat u waarschijnlijk heeft een intelligente en vindingrijke jonge getrouwd vrouw.

Veel Thaise vrouwen in Amerika hebben bereikt succes in zaken, en het is niet ongebruikelijk om vinden een paar runnen van een eigen bedrijf dat werd opgestart door de vrouw. Het is belangrijk dat buitenlandse mannen op zoek naar Thaise vrouwen niet onderschatten mogelijkheden van de vrouw van hun keuze, en dat ze mag haar eigen leven te leiden.

Thaise vrouw een belangrijke troef voor een buitenlander te zijn, en kan hem te voorzien van meer dan alleen gezelschap en liefdevolle zorg. De meerderheid van de buitenlandse mannen op zoek naar Thaise vrouwen hebben weinig kennis, zowel van de Thaise cultuur en van de mogelijkheden van de vrouwen. Ze vergissing liefde, toewijding en een gevoel van verplichting met onderdanigheid en zwakheid, maar niets is minder waarheid.

Waarom Thaise vrouwen te trouwen Farang

Thaise vrouwen hebben veel verschillende redenen om te trouwen Farang. Misschien een eerlijke komt van Rose Nelson: 'Mijn man is een farang en ik ben Thai. Mijn man is niet oud en hij is erg knap! Niet alle Thaise dames uit het noordoosten (Isaan) regio op zoek bent naar een farang vriendje. Ik trouwen mijn man omdat ik hem en niet liefde voor zijn geld. '

Op het platteland van Thailand waar de mensen zijn over het algemeen armer, een vreemde man is een hoge ambitie voor jonge vrouwen. Meer dan 15.000 farang zijn intrek genomen in het relatief arme noordoosten van Thailand, waardoor bij hen geld en een bron van wenselijke echtgenoten voor de jonge vrouwen die tot dan toe had gerekend op de harde schijf werken in de rijstvelden voor hun leven.

Een Thaise vrouw merkt op: 'Buitenlandse mannen zijn niet knap, maar ze hebben meer geld.'

Misschien dichter bij de waarheid kunnen deze wijze woorden zijn van Thaise vrouw Ilan Finer:

'Witte mannen zijn exotisch voor de Thaise vrouw en net als mannen houden van exotische vrouwen zo doen de meeste vrouwen houden van exotische mannen'

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 355.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Meer jonge westerse mannen nemen Thaise vrouwen
Duizenden buitenlandse mannen uit de Verenigde Staten, Canada, Australië trouwen Thaise vrouwen per jaar. Uit de cijfers blijkt dat de gemiddelde leeftijd voor buitenlandse mannen met Thaise vrouwen neemt af.
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit: