ThaiLoveLines.com Francais Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!
Site Tour ThailandFAQ How it WorksStoriesJoin for Free Contact Us Tell a Friend

Gevaren voor een aantal Belgen in Thailand

Thursday 12th July 2012 10:35pm

Huwelijken tussen Belgen en Thaise vrouwen raken het hoogste niveau

Een record aantal Belgische mannen trouwen Thaise vrouwen in Thailand.

Op basis van een per hoofd van de analyse, de meest waarschijnlijke vreemde man met een Thaise vrouw te trouwen is een een uit België als gevolg van de groeiende aantallen van de Belgen op zoek naar liefde in Thailand.

Thai Airways vorig jaar dagelijkse vluchten naar Brussel in België hervat na een afwezigheid van dertien jaar en was meer dan 90% geboekt in de eerste week van werking. Relaties tussen Thailand en België zijn altijd warm, maar de nieuwe groeiende aantal relaties tussen Belgische mannen en Thaise vrouwen markeert een nieuwe start.

De cijfers suggereren ook dat er een duidelijke toename in de trend van de Belgische mannen op zoek naar het huwelijk met Thaise vrouwen. A 2009 een studie van buitenlandse mannen trouwen Thaise vrouwen op een aantal van Bangkok registratiekantoren toonde aan dat België vijfde plaats in termen van het aantal Belgische mannen trouwen Thaise vrouwen. Rekening houdend met de bevolking van België, de statistieken van het huwelijk van Bangkok registratiekantoren tonen duidelijk aan dat, meer Belgische mannen trouwen Thaise vrouwen elk jaar meer dan het tarief voor mannen van andere nationaliteiten. Terwijl de overgrote meerderheid van dergelijke huwelijken zijn zeer succesvol en duurzaam, kunnen zich problemen voordoen, met name wanneer zij echtpaar beslist te vestigen in Thailand in plaats van verhuizing naar België.

Een regelmatige bezoeker van Bangkok zullen bekend zijn met de Thaise Belgische Bridge en de grote aantallen van de Belgische zakenlieden die lijken te werken in Thailand's hoofdstad.

Het aantal Belgische mannen reizen naar Bangkok en Thailand elk jaar op zoek naar liefde en huwelijk blijft toenemen, hoewel het beeld anders sommige landen in sommige opzichten gelijk en in andere.

Onderzoekers vinden het bijzonder moeilijk om de grote aantallen van Thaise vrouwen die in België die zijn getrouwd met Belgische mannen te identificeren. Dit is een soortgelijke patroon naar het Verenigd Koninkrijk waar de Anglo Thaise paren hebben de neiging om zichzelf en uit elkaar te houden van de normale Thaise gemeenschap. Een van de donkere kanten van het verhaal is het grote aantal Thaise vrouwen die verhandeld worden in België en werken in de seksindustrie voornamelijk bestaat uit massagesalon in de stedelijke centra door het hele land.

Dit werd onder de aandacht gebracht van een Belgische minister een bezoek aan Bangkok enige tijd geleden. Toen hij vroeg waarom er dergelijke vertragingen in de verwerking van visa voor Thaise vrouwen emigreren naar België werd hem uitgelegd dat in Antwerpen alleen al zijn er 600 Thaise vrouwen werken in de seksindustrie industrie. Net als in andere landen, is er ook een explosie van Thaise restaurants die onofficiële hubs geworden in het buitenland voor Thais leven.

'Ik ben een student die recht heeft van mijn vaderland komen naar Brussel om accountancy studeren, ik kan niet koken zo goed dus het was een leuke verrassing voor me te vinden zo veel Thaise restaurants hier. Nu als ik het gevoel soms eenzaam en hongerig ik langskomen om weer thuis te voelen voor een tijdje ', zegt Chalee van Bangkok die studeert op een internationale universiteit in Brussel.

Echter, niet alle immigranten in België zijn zo gelukkig. De positie van België als een belangrijk knooppunt tussen Afrika en de voormalige Belgische kolonies en de Groot-Brittannië hebben het tot een magneet voor mensenhandel in de hele wereld. Dit heeft geresulteerd in strenge overheidsbeleid is ontworpen voor het uitschakelen van de handel. Op zijn beurt heeft dit maakte het moeilijker voor echte Belgen aan Thaise partners in Thailand om visa te verkrijgen, maar de behoefte aan dergelijke regelgeving begrijpelijk. Het lijkt erop dat België als Duitsland en enkele Scandinavische landen een overlap tussen de Thaise vrouwen die zijn getrouwd met de Belgische heeft onderdanen en die werken in de seksindustrie.

'Mijn vrouw werd benaderd door een andere Thaise vrouw die we hadden ontmoet in een Thais restaurant en vertelde dat hij kon erg goed geld te verdienen in deze business, heb ik vertelde haar om hen te vertellen om weg te gaan en nu hebben we voor onszelf houden, dit is een reëel probleem in België. Ik denk dat er veel Thaise mensen van de ondergrondse hier en je moet erg voorzichtig zijn. Ik heb zelfs gestopt met het geven van advies aan vrienden over visa van hun vriendin ', zei een Belgische man uit Brugge.

Veel Belgische mannen trouwen Thaise vrouwen en zich te vestigen in Thailand in plaats van België. Terwijl de meerderheid van huwelijken of relaties tussen Belgen en Thaise vrouwen zijn zeer succesvol, zij eraan herinnerd dat Thailand niet is België, en dat de Belgen mogen niet op de volledige steun van hun ambassade als er iets mis gaat. Alles is niet altijd ideaal, zoals de volgende verhalen aan te geven.

Sommige Belgische mannen last hebben slechte ervaringen wanneer zij besluiten om in Thailand te blijven met hun nieuwe Thaise vrouw of vriendin, en terwijl een buitenlander de beslissing om te verhuizen naar Thailand moeten hun financiële situatie te onderzoeken zeer zorgvuldig alvorens te beslissen om dit te doen, soms is dit niet genoeg.

'Ik ben een Belgische, heb ik bijna klaar met mijn werk, en ik ben gescheiden van mijn vrouw na het werken met haar in ons restaurant al bijna dertig jaar. In drie maanden zal ik verrekening voor een live in de zon en het verlaten van de problemen van mijn oude leven achter al heb ik gewaarschuwd dat ik niet moet zijn te comfortabel in Thailand, die heeft nu ook problemen, met name voor oudere farangs "lacht Dirk (53) die een huis in de buurt Jomtien Beach in Pattaya gehuurd voor de volgende drie jaar.

Dirk kan een van de gelukkigen die hebben besloten om in Thailand te leven met zijn Thai vriendin , omdat de visumbeperkingen maakte het moeilijk voor hem om breng haar terug naar België. Hij is voorzichtig met zijn geld en reist twee keer per jaar aan zijn zoon en dochter uit zijn vorige huwelijk in België te bezoeken.

Ondanks het enthousiasme van Dirk voor een nieuw leven in het zonnige Pattaya, is hij voorzichtig na het lezen van rapporten van horror verhalen de laatste jaren werden Belgische mannen die ervoor hebben gekozen om te leven in Thailand.

Een accountant van België op de straten van Bangkok

Vijftien jaar geleden een 47-jarige Certified Public Accountant verplaatst naar Thailand na de ontbinding van zijn vrouw in België met wie hij drie dochters had - nu getrouwd. Hij verhuisde naar Thailand, omdat de meeste van zijn externe financiële controle contract werk was in dat gebied van de wereld.

Alain ontmoette zijn toekomstige vrouw, terwijl op vakantie in Pattaya, en nadat ze trouwden hadden ze twee kinderen, beide dochters. Zijn salaris, plus reis-en verblijfkosten bij het reizen tussen België en Azië stelde hem in staat om comfortabel te leven met zijn Thaise gezin.

Alain De problemen begonnen met een auto-ongeluk in Thailand. Hij kreeg ernstige verwondingen aan zijn rug, die zes maanden revalidatie betrokken. Zijn medische verzekering betaald de initiële kosten, maar om voor zijn verzekering om verder te gaan na zijn vrijlating uit het ziekenhuis, hij zou hebben om terug te keren naar België. Zijn probleem was dat hij nodig is dagelijks hulp bij de uitvoering van zelfs de eenvoudigste taken. Door zijn vervreemding van zijn Belgische familie, besloot hij dat het beste zou zijn voor zijn familie als hij bleef in Thailand.

Na te zijn ontslagen uit het ziekenhuis, zijn Thaise vrouw keek hem na, maar zijn revalidatie kosten waren erg hoog en na het nuttigen van bijna al zijn spaargeld heeft hij werd gerepatrieerd naar België in februari 2007 door de Belgische ambassade.

Na het genereren van voldoende middelen, bracht hij zijn Thaise familie naar hem toe te voegen. Alain's dochters zijn nu de Belgische burgers met Belgische paspoorten. Na revalidatie nam hij een nieuwe baan die uiteindelijk steeds meer reizen bij aan de Aziatische subcontinent. Hij besloot toen om terug te gaan naar Thailand in 2008 na een verblijf van negen maanden in België. Alain ook van mening Thailand naar een betere plek voor zijn kinderen op te groeien in vergelijking met zijn eigen jeugd zijn ervaringen in Antwerpen.

Na het voltooien van zijn opdracht in Thailand, werd hij overgehaald door een collega-Belg die het opstarten van een handelsonderneming in Thailand voor zijn rekening. Het blijkt dat de toepassing van dit was zo, dat deze vriend kan een visum te krijgen voor zijn Thaise vrouw om naar België. Als dat eenmaal gebeurd was, het bedrijf moest worden doorgegeven naar de vriend.

Een deel van de 2 miljoen baht (65.000 dollar US) verklaard kapitaal van het bedrijf overgedragen aan de vrouw van de vriend als een loon, die voldoende bedoelde gronden haar de toekenning van de Belgische visum. De vriend en zijn vrouw verdween het verlaten van Alain in extreme financiële moeilijkheden. Het was onmogelijk om deze te lokaliseren mensen, en Alain moest de 2 miljoen baht te betalen voordat hij het bedrijf uitschrijven.

Helaas had zijn drie Belgische dochters niet ondersteunen van zijn beslissing om een ​​nieuw gezin te stichten met zijn Thaise vrouw, en hij voelde dat hij kan hebben geen contact meer met hen en zijn kleinkinderen voor altijd. Ze weigerde ook om te helpen met zijn financiële situatie.

De Belgische ambassade weigerde om Alain te helpen, en zijn non-immigrant visum is verlopen. Hij was niet in staat om Thailand te verlaten en niet in staat om te werken als gevolg van een gebrek aan een visum of werkvergunning. Zijn vrouw werkte in een restaurant om haar kinderen te voeden, maar het koppel tijdelijk uit elkaar als gevolg van argumenten over geld. Haar vader, een Tuk-Tuk chauffeur, heeft me niet geholpen. Zijn vrouw had twee kinderen uit een vorig huwelijk, van wie er een lijdt aan het syndroom van Down, en haar moeder is doorgebracht op zoek naar hen.

Als de wereld van de financiële crisis versoepeld, Alain kreeg een paar aanbiedingen van werk van de Belgische ondernemingen, maar hij is niet in staat om te reizen naar België te wijten aan een gebrek aan financiën. Het faillissement zou betekenen dat een einde aan zijn carrière en CPA-licentie. De Belgische ambassade weigerde om hem te helpen onder het mom dat het al heeft hij gerepatrieerd eens en dat nadat hij besloten terug te keren naar Thailand, was hij op zijn eigen in de ogen van zijn ambassade. Het deelde hem mee dat zijn verhaal is niet ongebruikelijk in Thailand.

Alain bleef achter met hopen dat de Belgische autoriteiten zullen hart te veranderen en te repatriëren hem naar België. Echter, toen hij informeerde hen dat zijn leven voorwaarden niet zou worden getolereerd in België, was de reactie: 'Dit is niet België meneer!' Hij werd een illegaal in Thailand, grotendeels door toedoen van zijn bezitten anders dan vertrouwen op een zakenpartner. De ambassade bood hem een ​​lijst van weeshuizen, dat zou zijn kinderen, en hij leefde in grote armoede in Bangkok in afwachting van arrestaties.

Alain is niet uniek, en Belgische mannen moeten zich bewust zijn van hun rechten, en het ontbreken van hen, voordat u besluit om naar Thailand te gaan met hun nieuwe Thaise bruiden. Er moet echter ook worden benadrukt dat de overgrote meerderheid van de mannen die toch besluit om te leven in Thailand zijn erg blij met hun beslissing, en dat zo was Alain totdat hij gemaakt dat onverstandig investeringsbeslissing.

maar er zijn steeds meer meldingen van financiële oplichting en scherpe omgang met buitenlanders te maken van buitenlanders in Thailand in het bijzonder in de steden als Bangkok, Pattaya en Phuket. 'Mijn advies aan alle buitenlander de verhuizing naar Thailand is om low profile te houden en duidelijk te blijven in het bijzonder van andere buitenlander deskundigen als u niet kunt controleren of er absoluut zeker van hun goede trouw. Iedere buitenlander die in Thailand zou duidelijk moeten zijn dat je een alien en zullen niet worden hetzelfde behandeld als Thaise onderdanen. Ik heb het niet over de corruptie, ik denk dat Thailand is een beetje te verbeteren in dit opzicht. Ik bedoel als in Rome zoals de Romeinen doen, in Thailand je goed bent geadviseerd om goed te houden binnen de Thaise wet en oplettend te zijn, 'zegt een media-waarnemer, die heeft gewoond in Thailand voor meer dan 22 jaar.

Belg met Thaise vrouw dood aangetroffen in Pattaya

Belgische man Gerard kopen trouwde met een Thaise vrouw en besloot om zich te vestigen in Pattaya. Echter, dingen niet werken en zijn vrouw verliet hem. Kopen was later gevonden geschoten, blijkbaar door zijn eigen hand, nadat hij aangevallen en beroofd door zijn ex-vrouw en haar vriend.

Drie dagen na de overval, had kaufen belde een Belgische vriend, ook vestigde zich in Pattaya, om te klagen over beroofd van 3 miljoen baht (96.000 dollar VS) plus enkele andere items. Zijn vriend bij de politie gemeld dat Gerard kopen was zeer verstoord op het incident, zelfs drie dagen later.

De dag na het telefoongesprek, werden de politie opgeroepen om naar huis te kopen, waar hij werd gevonden lag dood op zijn terras, met een pistool lag naast hem. Een buurman had hoorde twee schoten, en uitgeput te vinden kaufen liggen dood. Hij had te lijden van een 3 centimeter wond op zijn voorhoofd en een schot door het hoofd, overgang van rechts naar links. De conclusie was dat Gerard kopen zichzelf had gedood door schieten zichzelf in het hoofd.

Thaise vrouw in Pattaya bijt Belgische man de penis van

Vorig jaar Pattaya De politie werd geroepen om het Pattaya Memorial Hospital om te spreken met een in België Toeristische die beweerde dat zijn vriendin had geprobeerd bijten van zijn penis. De heer Eddy Van De Velde 56 jaar oud uit België die leek opmerkelijk te kalmeren kreeg een ernstige wond aan zijn penis veroorzaakt door een beet. De vermeende aanvaller, zijn vriendin van een maand was blijkbaar boos over beschuldigingen dat de heer Van De Velde werd andere vrouwen te zien en gedurende het liefdesspel Ze viel hem aan en dan links zijn hotelkamer. De wond aan zijn penis was ernstig, maar herstelbaar en de heer Van De Velde niet direct een politie Verslag over het incident, hoewel de Thaise politie nam alle details van de zaak.

Verhalen als dit te illustreren een potentiële negatieve kant van de Belgische mannen trouwen of dating Thaise vrouwen. Deze verhalen illustreren aan de Belgische en inderdaad alle buitenlandse mannen in Thailand dat er dingen mis kan gaan. 'Ik denk dat er iets over de relaxte sfeer en de zon die van middelbare leeftijd buitenlandse mannen veroorzaakt verliezen alle gevoel van de rede in Thailand en als je mooie Thaise vrouwen te betrekken, kan wenden tot waanzin ', zegt onze media bron.

Het spreekt voor zich dat de overgrote meerderheid van de huwelijken tussen Belgische mannen en Thaise vrouwen zijn succesvol. Dit is de reden waarom van mond tot mond heeft geresulteerd in steeds meer mannen uit België reizen naar Thailand waardoor ze de meest waarschijnlijke buitenlanders om Thaise vrouwen te trouwen. De aanhoudende economische centrum in Europa en dramatische veranderingen in de samenleving heeft geleid tot deze beweging.

Een van deze Belgen is Christian (41) uit Gent:

'Mijn moeder scheidde van mijn vader na 25 jaar huwelijk en mijn twee oudere broers werden gescheiden door hun vrouwen na slechts vijf of zes jaar huwelijk. Ik had van veel vrouwen in België maar ik heb altijd gedacht dat de kansen waren tegen mij als ik besloten om een ​​Belgische vrouw trouwen. Na mijn relatie eindigde sprak ik met een paar vrienden en ik besloten naar Thailand te proberen.

'Ik ken alle slechte verhalen en ik heb al ontmoet sommige vrouwen online die wilden alleen geld, maar ik heb ook een ontmoeting een aantal goede Thaise dames nu en ik hebben zich voor een van Korat in Thailand. Ze is thuis geweest om België te verkennen nu al twee keer en we worden steeds later trouwen dit jaar. 'Ik weet Doel (mijn vriendin) en dat is hoe ik mijn beslissingen te nemen. Wij zijn samen en ik wil bij haar zijn. Ik denk dat veel mannen van mijn land (België) misschien zijn gewoon niet klaar voor de andere cultuur '

Maar voor degenen Belgische mannen die besluiten te blijven in Thailand moeten zich bewust zijn, niet alleen van culturele verschillen, maar ook van de mate van steun die zij kunnen verwachten van de overheid, zowel Thaise als de Belgische. Wanneer dingen mis gaan, kunt u op uw eigen en zijn aangewezen op je vrienden en familie om te helpen je uit. Thailand is inderdaad niet België.

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 355.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Meer Belgische mannen per hoofd van de bevolking te zoeken huwelijk met Thaise vrouwen in Thailand
Steeds meer Belgische mannen zoeken naar liefde en huwelijk met Thaise vrouwen als de Europese economische ellende voort te zetten. Echter, de Belgen kiest voor een leven in Thailand met Thaise vrouwen of levenspartners
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit: