ThaiLoveLines.com logo Francais
Lees meer over ThaiLoveLines English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Word nu gratis
Terug |Galerij |Word nu gratis |Thailand |Hoe het werkt |Tour |Succesverhalen |Home

Huwelijk douane in Thailand en een huwelijk met een Thaise vrouw

 

Saturday 3rd August 2013 1:03pm

Buitenlanders aangeraden om meer over Thaise marraige gewoonten te leren

De groei van het aantal buitenlanders die Thaise vrouwen en trouwen vinden Thaise vriendinnen of relaties in Thailand heeft een hele industrie voortgebracht in boeken definiëren van de perfecte recept succes in de liefde en het huwelijk voor buitenlandse mannen op zoek naar een Thaise vrouw.

Het antwoord is om de cultuur en de Thaise gewoonten kennen. Observeren Thaise huwelijk douane kan aanzienlijk bijdragen tot een succesvolle huwelijk in Thailand tussen een Thaise vrouw en een buitenlander. Er zijn verschillende huwelijk gewoonten die genomen moeten worden in Thailand, en uw potentiële Thaise bruid en haar familie zullen waarderen je bewust te zijn van ze. Dit zijn ook de sleutel tot het ontwikkelen van een praktische kennis van een huwelijk met een Thaise vrouw in Thailand.

huwelijk in Thailand gaat observeren van verschillende gewoonten aan degenen die vreemdelingen naar het land zou kunnen worden gebruikt om. In feite is dit niet alleen van toepassing op Thaise huwelijk douane, maar om ergens anders in de wereld. Veel Aziaten, en zelfs de Europeanen, misschien verbijsterd door de American wedding 'douche partij,' die typisch Noord-Amerikaanse.

Ja, het heeft verspreid naar andere westerse en Aziatische landen, maar de bruiloft douche is een westers huwelijk op maat. Thailand heeft zijn eigen bruiloft douane waarvan elke buitenlander trouwen met een Thaise vrouw moeten zich bewust zijn en wellicht ook schilderachtige vinden. Niettemin moeten ze worden nageleefd, tenzij je wilt als een onaanvaardbaar bruidegom te worden beschouwd!

De echtscheidingen tussen alle Thaise Thaise paren en Thai-buitenlander koppels lijken erg op ongeveer 20% - lager dan in westerse landen in deze dag en leeftijd. In feite, een bron zet het aantal echtscheidingen tussen jonge Thaise bruiden en oudere buitenlandse mannen op slechts 25%, hoewel anekdotische, kan dit hoger zijn.

de beschikbare cijfers blijkt dat het huwelijk in Thailand tussen Thaise vrouwen en buitenlandse mannen is niet minder succesvol dan het huwelijk met jonge Thaise mannen. Er is ook bewijs dat de succesvolle huwelijken zijn die waar de vreemdeling doet een poging om te voldoen aan Thaise huwelijk douane.

p Er is een groot gebrek aan begrip van de bij dating Thaise vrouwen , en van de douane die moeten worden gevolgd douane wanneer een vreemde man wil een Thaise vrouw te trouwen. Hier is wat informatie over deze gebruiken om u toelaten om een ​​beter gevoel voor wat van een buitenlandse vrijer en potentiële echtgenoot door zijn toekomstige vrouw en haar familie wordt verwacht te krijgen.

Thaise hof douane

Het is gebruikelijk dat een jonge alleenstaande Thaise vrouw nooit te gaan op een datum alleen. De meeste Amerikaanse en Europese mannen zou dit erg ouderwets en beperkend vinden. Maar als je wilt door haar worden geaccepteerd familie, dan moet je van haar familie gewoonten respecteren. In de meeste gevallen zal dit niet meer dan een symbolisch naleving van de maat worden, en te worden verlaten na de eerste date - maar niet altijd!

Om te begrijpen hoe de hedendaagse Thaise douane hebben ontwikkeld, is het noodzakelijk te kijken naar pre-Vietnamoorlog dagen, en hoe de Amerikaanse en Australische aanwezigheid in dit deel van Azië getroffen Thaise huwelijk douane.

Traditionele Thaise huwelijk douane

Traditioneel jong Thais zou niet Hof onbespied door familieleden voor enkele maanden. Het doel was ervoor te zorgen dat geen ongepaste lichamelijke activiteit vond plaats tussen de twee, en ook voor de familie naar de geschiktheid van de jonge man te beoordelen als een man.

In veel gevallen jonge Thaise vrouwen waren niet toegestaan ​​om tijd alleen door te brengen met een jonge man onder alle omstandigheden. In feite, tot voor kort, een Thai vrouw zou geen datum een ​​man tenzij ze beschouwden hem als een potentiële echtgenoot. Thais niet toe als westerlingen datum, maar de hele familie werd betrokken.

Natuurlijk, kon de natuur wint, en enkele familieleden worden omgekocht om te verdwijnen voor een uur of zo, maar dat neemt niet weg dat huwelijk in Thailand niet plaatsvinden totdat de familie afgesproken. Als een jonge vrouw zwanger werd, toen vader moest de vrouw te trouwen - of anders! Echter, in het algemeen, de Thaise huwelijk douane ervoor gezorgd dat de familie van de vrouw afgesproken dat de man was een geschikte man.

Tijdens en na de oorlog in Vietnam, Amerikaanse en Australische geld een grote rol gespeeld bij het ontspannen van douane. Echter, hoewel relaxed, ze nog steeds van toepassing, in het bijzonder wanneer de toekomstige bruid de familie zien de kans om geld te verdienen van de bruidegom. Niet alle Thaise families zijn als dit, maar in veel van de zeer arme gebieden van het land is het begrijpelijk voor hen om deze aanpak te nemen. Amerikanen zelden tegenkomt de mate van armoede werd geleden door het binnenland Thaise families.

Sin Sot: Thaise huwelijk bruidsschat

Misschien voordat we bespreken dit schilderachtige gewoonte en we moeten erop wijzen dat tot Thais, het huwelijk is ook een heilig verbond tussen een man en een vrouw, zelfs waar het huwelijk is tussen een Thaise en buitenlandse man (Farang). Thailand is een ontwikkelingsland waar elk individu moeten vertrouwen op zichzelf en in mindere mate, de familie-eenheid voor de steun en overleving.

Thaise vrouwen vaak zien het huwelijk als een praktische stap en overweeg zorgvuldig de geschiktheid van een mens om te bieden zoals het geval is in westerse samenlevingen, behalve in Thailand, is het zaak meer praktisch benaderd. Hoewel een vreemde man in het algemeen kan worden beschouwd als een goed huwelijk optie voor een Thaise vrouw met beperkte vooruitzichten, is er ook eer betrokken.

De zonde sot, ook wel bekend als de bruid prijs, is onderdeel van het huwelijk onderhandelingen. Hoewel verouderd, het is nog steeds een integraal onderdeel van de moderne Thaise huwelijk op maat. Het wordt vaak beschouwd als een ritueel van een werkelijke overhandigen van geld en waar geld wordt doorgegeven van de bruidegom aan de bruid de vader is het vaak terug - maar niet altijd. Dit is waar de oorsprong van een jonge bruid belangrijk geworden.

Er zijn veel zeer arme gebieden van Thailand, waar jonge vrouwen actief op zoek naar westerse mannen als man, zodat hun gezinnen kunnen profiteren van de zonde sot. In dergelijke gevallen kan de familie te vragen voor zeer hoge bedragen in ruil voor de hand van hun dochter in het huwelijk - en zal houden. Als je niet financieel rijk, dan wees voorzichtig met wie je besluit om te trouwen, want het zou je meer dan je kunt veroorloven kost.

Als u van plan te vragen uw jonge Thaise vriendin met je trouwen, is het belangrijk dat je familie praat met familie van het meisje om het huwelijk en de zonde sot bespreken. Thais verwacht niet dat buitenlanders om daadwerkelijk hun sturen gezinnen naar Thailand, en het is perfect aanvaardbaar voor u te benoemen en betalen een Thaise ouderling voor uw familie te handelen in dit opzicht. Zorg ervoor dat deze persoon heeft uw belangen op het hart en niet die van uw familie van de bruid!

Maagdelijkheid is van oudsher belangrijk

De oorsprong van de zonde sot zijn verborgen in het verleden, hoewel het concept van de 'bruid prijs' is niet nieuw, ook in het westen. Het was een vorm van garantie dat de bruid nog maagd was - de bruidegom betaalde de familie om ervoor te zorgen dat dit was het geval. Niet nu, natuurlijk, maar het is nog een middel van de bruid redden 'gezicht'.

Als de vrouw werd bedrogen door de mens, de zonde dronkaard was om haar geld in beloning te bieden. Door het betalen van de zonde sot, is de bruidegom haar te accepteren als een maagd (hoewel ze kunnen waarschijnlijk niet worden.) In Thailand, zelfs vandaag de dag, mannen nog steeds niet zoals het idee van trouwen met een vrouw die heeft met een andere man, in het bijzonder een gescheiden vrouw of een moeder. Als wordt aangetoond dat zij ontrouw is geweest, is het traditie dat de zonde sot bij hem wordt terugbezorgd.

merendeel van de waargenomen met betrekking tot de gebeurtenissen in de aanloop naar het huwelijk in Thailand douane hebben in de loop der jaren aan de toekomstige bruid te beschermen. Ze zijn bedoeld om te voorkomen dat de jonge vrouw die benut, en beschermen haar kostbare maagdelijkheid totdat ze getrouwd is. De sin sot beoogt de bruidegom andere beveiligingsinformatie dat dit het geval is hebben, en wordt teruggevoerd naar hem of niet.

Scheiding tussen buitenlanders en Thaise echtgenotes

Als de vreemdeling brengt voordelen voor de vrouw en haar gezin, kan vele gebreken over het hoofd gezien, althans in het begin. Het probleem hiermee is dat, na een periode van vertrouwdheid, deze gebreken en fouten worden belangrijker de vrouw. Onder deze zou kunnen zijn hygiënische problemen, overgewicht, van gevorderde leeftijd en het weigeren om lokale Thaise gewoonten observeren. Een belangrijk probleem bij de meeste echtscheidingszaken aangehaald geschillen over een woning of grond houden meestal in de naam van de Thaise vrouw. Dit gebeurt. In Thailand land moet eigendom zijn van Thais, moeten buitenlandse mannen weten dat deze wet is streng en wegen eromheen zijn vol gevaren. Uit persoonlijke ervaring, zou ik zeggen dat als een buitenlander koopt grond in Thailand van de Thaise dames familie bijvoorbeeld om een ​​huis te bouwen en het huis is in haar naam, dit verhoogt de kans op echtscheiding, maar ik heb nog steeds zeggen dat dit de uitzondering. Ik ben eigenlijk op de uitvoerbaarheid en de oprechtheid van Thaise vrouwen geslagen en Thais algemeen waar het huwelijk met een buitenlander betreft, 'zegt een Australische die gewerkt heeft met de autoriteiten in Thailand.

Terwijl een Thaise vrouw zou normaal zijn beschaamd als ze scheidde van haar man voor dergelijke kwesties, is het steeds vaker voor dat dit zou gebeuren. In feite, hoewel het zeldzaam is, zijn er gevallen waarin een aantal Thaise vrouwen trouwen westerlingen voor hun geld met de bedoeling ze later scheiden. Tot de moderne tijd, dit zou zijn beschamend beschouwd, maar nieuwe wetten in Thailand bescherming van de rechten van Thaise vrouwen, de groeiende aantallen Thaise buitenlander huwelijken is een dergelijke incidenten vaker voor: Er zijn meer en meer buitenlandse mannen op zoek naar Thaise vrouwen of vriendinnen nu, zegt Identiteitskaart voor zeer buitenlander die een slechte schok krijgt, zijn er twee onschuldige Thaise vrouwen die zijn in de steek gelaten, helaas zijn er enkele buitenlandse mannen komen nu naar Thailand die gewoon niet verantwoordelijk of hebben geen substantie.

In feite zijn er nu veel Thaise media verhalen gericht op Thaise vrouwen die zijn misbruikt. Een gevolg hiervan is dat de verhalen van de Thaise vrouwen te maken van buitenlandse mannen worden vaak niet gemeld. De wet in Thailand is voorstander van de Thaise vrouw, maar het is ook eerlijk. Mijn advies aan een buitenlandse man geïnteresseerd in het huwelijk is hier aan Thailand en de Thaise vrouwen met respect te behandelen en ook voorzichtig te rijgen.

Terwijl er meer meldingen van echtscheidingen in rechtbanken in het noorden van Thailand, huwelijk en echtscheiding records nog steeds blijkt dat een grote meerderheid van de huwelijken tussen Thaise vrouwen en buitenlanders zijn succesvol over een Periode van 10 jaar.

meeste Thaise gezinnen hebben een gevoel van fatsoen

Een belangrijke stukje advies aan buitenlandse mannen is om je aan de familie van de Thaise vrouw weten of overweegt een relatie. Geen degenen familie is perfect, maar in Thailand de familie-eenheid is de belangrijkste steun-netwerk en niet de staat, zul je heel duidelijk zien de aard en het karakter van de Thaise vrouw door de aard van het gezin wanneer u geïntroduceerd.

Gelukkig zijn er enkele Thaise gezinnen die geen gevoel van eer en fatsoen hebben, en als u besluit om een ​​mooie Thaise vrouw te trouwen uit liefde en maak een poging om de Thaise huwelijk douane te observeren, vervolgens huwelijk in Thailand aan het meisje van je dromen zal werken voor u, en u zult de gelukkigste man ter wereld te zijn! Thaise vrouwen zijn traditioneel zeer lief en zorgzaam voor hun echtgenoten en hun families, en zijn ook zeer intelligent. Veel Thaise vrouwen zijn actief in het helpen runnen hun echtgenoten bedrijven-of zelfs hun eigen!

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 200.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Thaise huwelijk douane weerspiegelen de traditionele houding van de Thaise vrouwen naar het huwelijk in Thailand
Buitenlanders denken van trouwen met een Thaise vrouw leren dat Thaise huwelijk gewoonten en de cultuur rond het huwelijk in Thailand zijn een beetje anders.
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit:

OVER ONS | PRESS | NIEUWS | CONTACT | AFFILIATES
Copyright © 2006-2012
Word nu gratis
 
Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!