ThaiLoveLines.com Francais Check out ThaiLoveLines.com. English Spanish Deutsch Francais Nederlands ไทย Join for FREE!
Site Tour ThailandFAQ How it WorksStoriesJoin for Free Contact Us Tell a Friend

Thaise vrouwen in Thailand behoren tot een klasse bewuste samenleving

Wednesday 29th August 2012 8:39pm

Verschillende soorten Thaise vrouwen geopenbaard als de sleutel tot succesvolle dating in Thailand

Alle Thaise vrouwen zijn niet hetzelfde. Een commentator beweert nu dat er vijf verschillende categorieën en dit kan het conflict uit te leggen in het dateren rapporten van westerse mannen die last hebben gehad van relaties met Thaise vrouwen.

Naarmate meer en meer buitenlandse mannen beginnen te Thaise vrouwen op heden, het internet staat vol met tegenstrijdige verhalen van Thaise vriendin horror verhalen om rapporten van het huwelijk gelukzaligheid en succesvol leven partnerships? De sleutel is om te begrijpen deze vijf verschillende categorieën van Thaise vrouwen in de Thaise samenleving .

Westerlingen hebben de neiging om te generaliseren bij de bespreking van Thaise vrouwen, en velen hebben slechte dating ervaringen met Thaise vrouwen zonder te begrijpen waarom. Op de andere kant een overweldigende meerderheid van het groeiend aantal relaties tussen buitenlanders en Thaise vrouwen zijn rustig succesvol. Uit een onderzoek van ThaiLoveLines in 2011 toonde aan dat 31% van de buitenlandse mannen op zoek naar een relatie met een Thaise vrouw had besloten zich aansluiten bij een Thaise dating site na het observeren van een succesvolle relatie tussen een vriend en een Thaise vrouw.

Het spreekt vanzelf dat een dergelijke beschrijving worden gemaakt van vrouwen in een andere maatschappij. We moeten altijd voorzichtig zijn met stereotypering. Zelfs in westerse landen, zijn er nog steeds belangrijke klasse verschillen, hoewel de moderne cultuur heeft de neiging om te bagatelliseren of negeren. Misschien is een van de factoren het besturen van de daling van de succesvolle lange termijn relaties in de westerse landen en de daling van het huwelijk. Ook moet dat westerse mannen ook niet vergeten hebben verschillende sociale achtergronden. De vijf groepen van Thaise vrouwen zijn hier gedefinieerd om te helpen verklaren de ander soort relaties die zich kunnen ontwikkelen, gevolgd door een bespreking van de Thaise klasse systeem dat weinig buitenlandse mensen, die heden Thaise vrouwen, zijn zich bewust van.

Er is een tendens voor westerlingen om te generaliseren bij de bespreking van Thaise vrouwen, en hen te beschouwen als fundamenteel vergelijkbaar over het hele land. Dit is een vergissing. Net als vrouwen verschillen in hun etnische afkomst, religie en sociale status in landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Duitsland, maar ook doen in Thailand.

Bij rapportage van de dating ervaringen van de westerse mannen met Thaise vrouwen, is het gebruikelijk om focussen op het slechte en het goede te negeren. Niemand kan ontkennen dat de meeste rapportage is verbonden met de bargirls van Bangkok en Phuket , en van de manier waarop sommige buitenlandse mannen met Thaise vrouwen, Thaise vriendinnen of Thai Life partners zich kwetsbaar wanneer relaties af te breken. Reporting richt zich op vooroordelen en slecht nieuws, omdat ze meer leesbaar. We hebben gezien een patroon in elk buitenland in het bijzonder het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland, waar succesvolle relaties tussen Thaise vrouwen en buitenlandse mannen zijn meer kans te worden gehouden onder de radar, omdat de paren voelen dat hun relatie beter vertrouwelijk behandeld.

Dit is de andere kant van dating Thaise vrouwen, de goede kant, die weinig verslag. Uit onderzoek blijkt steeds weer dat huwelijken tussen een < href = "https://www.thailovelines.com/Frontinfo/foreign-men-thailand.php" class = "newstextlink"> buitenlandse mannen en Thaise vrouwen hebben meer kans om te succesvoller dan de normale huwelijken in de westerse landen. In situaties waarin relaties tussen Thaise vrouwen en buitenlandse mannen falen is de kans groter dat westerlingen gewoon de fout gemaakt van het kiezen van de verkeerde soort vrouw, net zoals ze kunnen doen in de seedier gebied van Hamburg, Amsterdam en Londen. Opnieuw moeten we wees voorzichtig met de typecasting van Thaise vrouwen zelfs bar meisjes. Het aandeel bargirls en sekswerkers relatief laag in vergelijking met de algemene Thai vrouwelijke bevolking. Ja, zijn veel op zoek naar westerse mannen om hen te redden uit de armoede, maar wat is daar mis mee?

Onlangs is een Thaise internet blogger onthuld vijf verschillende soorten Thaise vrouwen, en we moeten er rekening mee dat het succes of anderszins van het huwelijk is zowel afhankelijk van het type van de vrouw en het type van de man - er zijn twee mensen die betrokken zijn in een leven of huwelijk partnerschap, en Thaise vrouwen kunnen ook een slechte keuze.

Internet commentator definieert vijf groepen van Thaise vrouwen

Een bekende Thaise commentator heeft vijf verschillende groepen van Thaise vrouwen gedefinieerd om te helpen een opgeleide middenklasse man te vinden van de ideale Thaise vrouw of het leven partner. Het moet worden benadrukt dat uit Thaise vrouwen is niet anders dan dating vrouwen uit een ander land. Ja, zij voldoen aan de specifieke sociale gewoonten van hun eigen land, maar ze zijn fundamenteel op zoek naar wat elke vrouw overal is op zoek naar: een liefhebbende echtgenoot, die zal zorgen voor haar en houden haar veilig zijn.

De vooroordelen die de meeste westerlingen hebben van Thaise vrouwen kan het moeilijk maken voor deze mannen om de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van een Thaise vrouw , Thaise vriendin of levenspartner. Thaise vrouwen zijn ingedeeld in vijf verschillende categorieën:

Categorie 1: Barmeisje in het red light district

De gemiddelde Thais barmeisje staat weg naar beneden op de maatschappelijke ladder, en terwijl ze ziet er misschien heel mooi, zou de gemiddelde Thaise man nooit overwegen huwelijk met haar. Dergelijke Thai vrouwen beperkt gesprek en er zal een enorme culturele kloof tussen haar en de gemiddelde westerse mens. Veel van deze Thaise vrouwen zal al een vriend of partner, misschien geïntroduceerd als een 'broer' of 'nicht'.

Het is onwaarschijnlijk dat ze goed zal aanpassen aan de westerse cultuur - als u getrouwd zo'n Thaise vrouw is de kans groter dat je zou betalen om haar familie in staat te stellen het verbeteren van hun eigen positie in hun dorp. Dergelijke relaties eindigen vaak in tranen, met de man over het algemeen goed uit eigen zak. Als ze eenmaal geëxtraheerd zoveel contant geld mogelijk te maken, ze de neiging om terug te keren naar hun vriendjes en op zoek gaan naar de volgende eenvoudige aanraking.

Er zijn uitzonderingen, maar houd in gedachten dat dergelijke huwelijken zijn over het algemeen niet makkelijk, en terwijl westerse mannen geloven dat ze een ridder op het witte paard besparing de Thaise vrouw uit een leven van dienstbaarheid, is het waarschijnlijk dat ze dat in de bestuurdersstoel, klaar om te vertrekken als de tijd rijp is.

Categorie 2: De gemiddelde laagbetaalde Thaise vrouw

Deze Thaise vrouwen zijn verder op de sociale ladder en misschien zelfs hebben een aantal voortgezet onderwijs. Hoewel niet beschouwd zoveel minachting de bargirls, kan de gemiddelde buitenlandse man uit een ontwikkeld land nog steeds beschouwen een dergelijk huwelijk als minder dan gelijk. Hier is een persoonlijke uitdaging voor veel buitenlandse mannen. Een zekere buitenlander kan de looptijd te verwerpen dergelijke ongelijkheid of kan buiten het zien om het karakter en de individuele kwaliteiten van elke Thaise vrouw in deze categorie. Andere minder volwassen vreemdelingen kunnen reageren met frustratie over de niet alleen de sociale verschillen, maar culturele waarden of kan misbruiken de relatie. Relaties van de laatste soort zijn de basis voor veel van de rapporten mislukte relaties. Ook zij eraan herinnerd dat veel buitenlandse mannen op zoek naar Thaise vrouwen als relaties partners komen uit een lagere sociale achtergrond en zijn bijzonder gevoelig voor elke idee van klassenbewustzijn in die ze verwerpen. Het is deze houding die veel Thaise vrouwen uit deze groep kunnen vinden bijzonder aantrekkelijk en misschien terecht. Veel relaties tussen Thaise vrouwen en buitenlandse mannen uit deze groep zijn succesvol. Conversatie zou kunnen worden beperkt door taalproblemen, en haar kennis van cultuur buiten Thailand zal waarschijnlijk zeer klein zijn.

Een deel van Thaise vrouwen uit deze categorie kan het moeilijk vinden om gemakkelijk aan te passen aan westerse culturen, en ze vaak niet om zich te vestigen buiten Thailand. Veel Thaise vrouwen in deze groep hebben zich gevestigd in Noord-Europese landen en Australië. Zij zijn bijzonder kwetsbaar als aan de verkeerde partner. In de verleden, zou het ideaal voor een Thaise vrouw in deze groep worden verlaten haar baan na het huwelijk, met haar man zal naar verwachting haar en haar familie te ondersteunen in Thailand - maar Dit is met name het veranderen voor Thaise vrouwen die in het buitenland. Dit is echter niet de traditionele Thaise. In Thailand, moet een buitenlandse man in staat om dergelijke vrouwen te ontmoeten vrij gemakkelijk, en moet geen moeite in het vinden van een prachtige Thaise vrouw te hebben. De meerderheid van deze huwelijken werken heel goed en steeds zo meer kansen en ondersteuning voor deze categorie van Thaise vrouw nu hebben opengesteld, zowel in Thailand en in het buitenland.

Categorie 3: De gemiddelde arme rurale Thaise vrouw

Thaise vrouwen in deze groep zijn over het algemeen ongeschoold in het westen van manieren, en zijn meestal beperkt tot de primaire en soms voortgezet onderwijs. Communicatie kan moeilijk zijn als de man spreekt geen Thaise, en de culturele verschillen zijn enorm. Deze Thaise vrouwen zullen hebben doorgebracht bijna al hun leven in een landelijk dorp, zelden ontmoeten van andere dan lokale mannen.

Haar dorp gezin zal genieten westerse mannen, te zien als een goede bron van financiële zekerheid, en ze kunnen vaak zoeken naar de man uit wanneer ze in behoefte van contant geld. Echter, in tegenstelling tot de bargirls in categorie 1 zullen deze Thaise vrouwen echt zijn en eerlijk zijn en niet alleen maar om fleece hun potentiële westerse man. Ze kunnen de traditionele, maar veel van deze traditionele waarden zijn verdienste.

Dergelijke buitenlander Thaise huwelijken hebben de neiging om succesvol te zijn, in het bijzonder wanneer het echtpaar besluit om zich te vestigen in Thailand. Er zijn vele gehuwde paren van dit type gelukkig leven in Thailand, met name in de 'Little Europa 'dorpen van Isaan. Hoewel vaak minder opgeleid dan die van groep 2, vrouwen in deze groep zijn meer echte, maar minder wereldse wijs en zal meestal vinden het moeilijk om te integreren in een hogere klasse van de samenleving.

Categorie 4: Gemiddelde middenklasse Thaise vrouwen

De gemiddelde middenklasse vrouw in Thailand zal de gemiddelde vloeiend in het Engels en worden vrij goed opgeleid. Ze zal hebben bijgewoond college en misschien zelfs universiteit, al is het niet nodig een professional. Dit is de eerste groep van Thaise vrouwen waar haar ambities niet worden grotendeels gedreven door financiën, en zij zullen worden algemeen geaccepteerd in de Thaise en buitenlandse maatschappij.

Hoewel meer cultureel bewust zijn van andere samenlevingen, kan dit type van Thaise vrouw vind het nog steeds moeilijk om de westerse levenswijze aan te passen zonder steun. Maar haar enthousiasme om dit te doen kan vaak inspirerend. Ze zal normaal gesproken een betere keuze dan de voorgaande drie typen als het paar is niet vestigen in Thailand.

Ze zou financieel onafhankelijk, maar er zijn veel middenklasse Thaise vrouwen die nog steeds hun echtgenoten beschouwen als de aanbieder in de familie - hoewel misschien niet haar hele familie. Degenen die in deze groep dat het werk ook zou kunnen oog hebben voor dure goederen hebben, en zullen ze vaak kopen wat die ze nodig hebben zonder te kijken naar de prijs. Dergelijke huwelijken hebben een uitstekende kans om te overleven, of het paar blijft in Thailand of gaat naar het man land.

Categorie 5: Opgeleide midden of hogere klasse Thaise vrouwen

Zulke vrouwen hebben de neiging om te leven in de steden, uit de buurt van het landelijke dorpje instellingen. Ze zijn over het algemeen goed opgeleid, vaak met een universitair diploma. Ze zijn zeer geletterd en meertalig, met een goede kennis van vreemde culturen. Hoewel Thai vrouwen van deze groep zijn goed conversationalists, hoe hoger middelste en bovenste klassen van Thailand zijn gelijk aan die over de hele wereld, die variëren van de zeer intellectuele om vapid leeghoofden.

zal echter de culturele kloof tussen haar en westerse mannen smaller zijn dan met een andere groep, en zij zal volledig aanvaardbaar zijn voor de samenleving en naar zakenpartners. In feite kan ze openen een paar deuren voor haar buitenlandse vriend, levenspartner of echtgenoot in Thailand dat het voorgaande type niet kon. Dankzij de Thaise klasse systeem, echter, kan ze moeilijk te voldoen.

Dit type vrouw heeft de neiging om financieel onafhankelijk, net als haar familie, en het huwelijk zou een echt partnerschap. Dergelijke buitenlander Thaise huwelijken zo veel kans van slagen als elke andere, gezien het feit dat er niets is zeker in deze wereld, en man en vrouw zal een goede kans van het delen van hun leven op hebben een gelijke sociale en financiële basis te geven.

Echter, als u op zoek zijn naar een exotische jonge Thaise vrouw als een verandering van westerse vrouwen, kan de Thaise vrouwen van deze groep niet behoorlijk, dat wetsvoorstel. Als je op zoek naar een kosmopolitische, moderne en vrouwelijke vrouw, is dit de juiste keuze. Veel van Thaise vrouwen uit deze groep ook komen van prachtige Thaise gezinnen. Terwijl ze over het algemeen meer geavanceerde, goed opgeleide en zeker zeer glamoureuze, ze zijn niet per se mysterieus of het aanbieden van een cross-culturele bieden. Ook moet worden opgemerkt dat Thaise vrouwen in deze groep zijn zeer bewust van de status en zijn zeer klassenbewust. Veel buitenlandse mannen zelfs van rijk of bevoorrechte milieus kan vinden dit een beetje tegenvallen. Tot voor kort werd gedacht dat Thaise vrouwen in deze categorie waren zeer waarschijnlijk niet geïnteresseerd in het huwelijk of een relatie met een buitenlandse man.

Echter, de trend voor Thaise vrouwen naar het buitenland leven partners te zoeken heeft deze en vele jongere veranderd en zeer aanmerking Thaise vrouwen in deze groep zijn nu vooral geïnteresseerd in het vinden van een buitenlandse huwelijksakte of levenspartner. Dit heeft zelfs uitgebreid tot middelbare leeftijd Thaise vrouwen in het beroepsleven of zelfs de overheid posities die ongehuwd zijn. Huwelijken en relaties tussen Thaise vrouwen uit deze groep en buitenlandse mannen zijn ook moeilijkheden opleverde voor een aantal buitenlandse overheden met restrictief visumbeleid en immigratiebeleid als buitenlandse overheden vaak niet te beseffen dat er vele opgeleide Thaise vrouwen met onafhankelijke betekent het aangaan van het huwelijk met buitenlandse mannen die niet snel accepteren een aantal van de beperkingen die worden opgelegd door buitenlandse autoriteiten. One Bangkok vrouw met een media-achtergrond, ook een Thaise vrouw met een Britse partner, won onlangs een zaak tegen het Verenigd Koninkrijk grensautoriteiten na ten onrechte wordt gehouden op een luchthaven in Glasgow toen ze probeerde om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen zonder haar Schotse man.

Buitenlandse mannen moeten ook op zijn hoede voor indringers of Thaise vrouwen die zich opwerpen als 'Hi So', maar in werkelijkheid zijn beter ingedeeld in groep een (seks werknemers). Bangkok in het bijzonder is de thuisbasis van duizenden mooie Thaise vrouwen die minnaressen voor zakenmensen, dure escorts of korte en lange vriendinnen. Sommige Thaise vrouwen in deze groep kunnen hebben universitaire opleidingen of worden naar de universiteit. Het moet gezegd worden dat veel ook echt zijn en boeiende jonge dames die gaan om een ??succesvolle carrière te vinden en succesvolle buitenlandse relaties te vinden, maar er zijn veel horror verhalen ook, waarbij meestal aanzienlijke sommen geld en goederen.

Tegenstrijdige Rekeningen van gemengde Thaise huwelijken

De pers en de internetgemeenschap hebben gemeld tegenstrijdige rekeningen van de al dan niet slagen van de huwelijken met Thaise vrouwen. Jaren hebben gezien een enorme toename van de huwelijken tussen Thaise vrouwen en mannen uit Australië, Europa en Noord-Amerika, en niet alle succesvol zijn geweest hoewel de kans op succes is veel hoger dan gemiddeld.

Sommige mannen hebben gemeld schokkende ervaringen, zowel voor als na het huwelijk, terwijl anderen zijn getrouwd de vrouw van hun dromen en leefden gelukkig ooit na. De reden voor deze discrepantie werd niet begrepen, en pogingen werden gedaan om ze te verklaren in termen van culturele verschillen. De redenen dieper gaan dan dat als deze indeling van Thaise vrouwen probeert aan te tonen.

Het succes van een relatie hangt voor een groot deel af van de verwachtingen van elke partij bij het huwelijk, de mate waarin zij in staat zijn om communiceren en de manier waarop elk wordt aanvaard door de andere cultuur en samenleving. Er zijn ook veel ingesleten gewoonten die elk niet begrijpen over de andere, en het komt niet als een verrassing dat hoe verder de Thaise vrouw is op de sociale ladder des te succesvoller het huwelijk is naar verwachting.

Niet alle Thaise vrouwen zijn hetzelfde

Een Europese of Noord-Amerikaanse bezoek aan Thailand om een ??vondst vrouw moet maken zich bewust zijn van de vijf categorieën van de Thaise vrouwen, en niet in de val van het worden een ridder intentie 'redden' het barmeisje van haar 'Verschrikkelijk' lot. Ze is waarschijnlijk het leven van een geweldig leven aan haar normen, en zal zich te 'gered' totdat ze heeft al zijn geld of een ticket naar de VS!

Er zijn uitzonderingen natuurlijk, en vele bargirls getrouwd westerlingen en blijven getrouwd. Echter, als de mens moeilijk om met een vrouw die geen Engels spreekt, behalve misschien een kleine 'bar Engels', hoe is hij om te weten wat haar dromen en aspiraties zijn? Hoe is hij om te begrijpen haar cultuur of wat haar familie van hem verwacht als hij niet woont in Thailand?

Net als in elk ander land in de wereld, niet alle Thaise vrouwen zijn hetzelfde, en een indeling in vijf verschillende groepen zal helpen mensen om te begrijpen wat ze moet op zoek naar. Het is geenszins definitief, maar het moet een aanwijzing en een inzicht in hoe Thaise vrouwen te bieden van diverse educatieve en sociale achtergronden in Thailand verschillen.

Bij gebruik van deze, moeten mannen in gedachten houden dat de meeste Thaise vrouwen niet goed passen in een doos, maar dat dit gebruik als een algemene gids. Buitenlandse mannen kunnen hun eigen geest up na een ontmoeting met een levende, ademende, denken en mooie jonge Thaise vrouw. Elk van hen heeft haar eigen verwachtingen en wensen voor de toekomst, en ieder mens moet voor zichzelf uitmaken of de Thaise vrouw echt wil om de rest van haar leven met hem doorbrengen.

De Thaise klasse-systeem

Er was een tijd dat Thaise vrouwen van de hogere sociale status zou een verlangen alleen rijke Thaise mannen te ontmoeten. Dit is de reden waarom de meeste mannen een bezoek aan Thailand de neiging om meer te associëren met bargirls of lagere status Thaise vrouwen. Het blijkt uit dit artikel dat Thaise vrouwen materialistisch zijn bij het overwegen van huwelijkspartners, maar zijn ze anders aan vrouwen over de hele wereld? Net als westerse vrouwen, Thaise vrouwen zoeken gezelschap, romantiek, veiligheid (Met inbegrip van financiële zekerheid) en liefde.

Veel Thaise vrouwen zich kunnen aanpassen aan cross-culturele relaties, maar ook, velen kunnen dat niet. Thaise vrouwen actief op zoek naar buitenlandse relatie zijn niet moeilijk te vinden op het internet via Thaise dating sites , maar niet zo gemakkelijk op de grond, zelfs voor buitenlandse mannen die leven in Thailand. Het is bijna vergeten dat buitenlandse mannen een bezoek aan het land waarschijnlijk Thaise vrouwen die, voor het grootste deel, nooit had gegeven te voldoen dacht bij huwelijk met een buitenlandse man.

evenmin alle Thaise vrouwen willen trouwen - statistieken blijkt dat in Bangkok, meer dan 40% van de vrouwen van huwbare leeftijd ongehuwd blijven, hoewel het moet zei dat er veel kleine vrouwen in de lagere klassen en een gebrek aan geschikte huwelijkspartners. Moet ook gezegd worden dat het opmerkelijk is dat een significant aantal Thaise vrouwen zijn zeer geïnteresseerd in het ontmoeten buitenlandse mannen en eventuele nieuwe bezoeker van Thailand zal kiezen voor dit vrij snel. Dit is de reden waarom veel buitenlandse mannen uit westerse landen zijn vaak verbaasd over de ervaring.

Het is ook waar dat de hogere klasse vrouwen de neiging om meer veeleisende in hun partners, zodat de gemiddelde mannen zoeken naar vrouwen in Thailand zijn waarschijnlijk gemiddeld vrouwen te ontmoeten - die in Thailand gehouden dienen te worden van een lagere sociale klasse dan in hun eigen land. Hebben we nog niet genoemd, dat Thailand is een land zich zeer bewust van sociale klasse! Hoewel de lijnen zijn wazig, hebben mensen de neiging niet te laten circuleren met die van een andere klasse. Een westerling willen een hogere klasse Thaise vrouw te ontmoeten zou moeten hogere klasse zichzelf te zijn - of rijk!

Een westerling is het onwaarschijnlijk dat in contact komt met een Thaise vrouw van een hogere klasse voor zichzelf, en zou alleen aan vrouwen van een lagere klasse, als hij met opzet uiteengezet om dit te doen. De verschillende klassen en etnische en familie achtergronden, hebben de neiging om te bewegen in eigen kring en hun eigen codes van sociaal gedrag hebben. Het is grotendeels te wijten aan een fout van westerlingen aan toe dat heeft geleid tot de negatieve stereotypering van veel Thaise vrouwen.

waarderen

Het is heel gemakkelijk om het internet blogs en forums te gebruiken om Thaise vrouwen te denigreren door het falen van een relatie, als het goed kan zijn geweest van de buitenlandse man in gebreke is gebleven door het niet begrijpen van de sociale structuur en de normen van gedrag te verwachten in Thailand. Hoewel deze definities van de vijf categorieën van de Thaise vrouwen bieden een gids, elke vrouw en man is anders en mannen mogen niet weinig vrouwen, omdat ze niet in overeenstemming zijn enkele vooroordeel opgedaan met de pers of van het internet. Het artikel dient alleen als een gids of pointer voor buitenlandse mannen op zoek naar een Thai Life partner, Thaise vrouw of vriendin in Thailand.

ThaiLoveLines.com is de grootste internet Thailand dating site met meer dan 355.000 leden en groeit snel …Begin uw zoektocht naar een Thaise vriendin, vrouw of partner hier.


Buitenlandse mannen moeten bewust zijn van vijf soorten Thaise vrouwen zijn voordat dating in Thailand
Internet commentator onderscheidt vijf verschillende categorieën van Thaise vrouwen te helpen buitenlandse mannen op zoek naar het huwelijk of levenspartners op heden met succes Thaise vrouwen.
Begin uw zoektocht op internet de grootste van Thailand dating site: ThaiLoveLines.com.Begin door te kijken naar onze Thaise vrouwen Foto Gallerij


Other resources you might visit: